ברוסקטה עגבניות: הנשנוש האולטימטיבי לצפייה ביורו 2021!
אם כבר מנשנשים בשעות מסך ארוכות מול יורו 2021, אז לפחות שיהיה בסטייל. ברוסקטה עגבניות, מתכון פשוט וקל שהכי כיף לאכול לצד בירה קרה וכורסה נוחה
אם כבר מנשנשים בשעות מסך ארוכות מול יורו 2021, אז לפחות שיהיה בסטייל. ברוסקטה עגבניות, מתכון פשוט וקל שהכי כיף לאכול לצד בירה קרה וכורסה נוחה
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.5 קק״ל 1905.9 קק״לפחמימות 461.4 גרם 1845.7 גרםשומן 457.5 גרם 1830.1 גרםנתרן 490.2 מ״ג 1960.7 מ״גחלבון 457.7 גרם 1830.7 גרםסיבים תזונתיים 457.7 גרם 1830.8 גרםשומן רווי 457.5 גרם 1830.0 גרםכולסטרול 457.5 מ״ג 1830.0 מ״גסידן 460.4 מ״ג 1841.6 מ״גברזל 457.6 מ״ג 1830.4 מ״גאשלגן 469.9 מ״ג 1879.5 מ״גאבץ 457.6 מ״ג 1830.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 476.5 קק״ל 1905.9 קק״לפחמימות 461.4 גרם 1845.7 גרםשומן 457.5 גרם 1830.1 גרםנתרן 490.2 מ״ג 1960.7 מ״גחלבון 457.7 גרם 1830.7 גרםסיבים תזונתיים 457.7 גרם 1830.8 גרםשומן רווי 457.5 גרם 1830.0 גרםכולסטרול 457.5 מ״ג 1830.0 מ״גסידן 460.4 מ״ג 1841.6 מ״גברזל 457.6 מ״ג 1830.4 מ״גאשלגן 469.9 מ״ג 1879.5 מ״גאבץ 457.6 מ״ג 1830.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 477 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 פרוסות בגטים לבניםאו לחם רוסטיק
-
10 עגבניות שריאו 2 עגבניות רגילות חתוכות לקוביות
-
1 שן שום
-
8 עלי בזיליקוםקצוצים
-
1/3 בצל סגולקצוץ דק
-
קורט מלח גס
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מניחים את פרוסות הבאגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים כל פרוסת באגט בשמן זית.
- אופים בתנור בתוכנית צלייה באוויר חם, בחום של 200 מעלות, במשך 2-3 דקות עד הזהבה, נזהרים שהבאגט לא ישרף.
- לאחר הוצאת הברוסקטות מהתנור משפשפים שן שום על כל אחת מהפרוסות כדי לקבל ארומה שומית.
- בקערה מערבבים את קוביות העגבניות, הבצל, השום, הבזיליקום, שמן הזית, החומץ הבלסמי והמלח.
- מניחים כף מסלט העגבניות מעל כל ברוסקטה.
אופן הכנה
- מניחים את פרוסות הבאגט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים כל פרוסת באגט בשמן זית.
- אופים בתנור בתוכנית צלייה באוויר חם, בחום של 200 מעלות, במשך 2-3 דקות עד הזהבה, נזהרים שהבאגט לא ישרף.
- לאחר הוצאת הברוסקטות מהתנור משפשפים שן שום על כל אחת מהפרוסות כדי לקבל ארומה שומית.
- בקערה מערבבים את קוביות העגבניות, הבצל, השום, הבזיליקום, שמן הזית, החומץ הבלסמי והמלח.
- מניחים כף מסלט העגבניות מעל כל ברוסקטה.
הערות
- אופציה נוספת לטופינג – קוויאר חצילים: מועכים חציל קלוי ללא קליפה, שן שום כתושה, מלח ושמן זית. מניחים כף מהקוויאר מעל הברוסקטה הקלויה. להשלמת החוויה - סוחטים עגבניית שרי מעל כל ברוסקטה.
הערות
- אופציה נוספת לטופינג – קוויאר חצילים: מועכים חציל קלוי ללא קליפה, שן שום כתושה, מלח ושמן זית. מניחים כף מהקוויאר מעל הברוסקטה הקלויה. להשלמת החוויה - סוחטים עגבניית שרי מעל כל ברוסקטה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן