גלידה ביתית עם בירה בנינג’ה קרימי – כי גם למבוגרים מותר ליהנות!
אם כבר מכינים גלידה ביתית אז שתהיה מותאמת גם למבוגרים! קבלו מתכון להכנת גלידה ביתית מתוקה ומשגעת עם בירה בהירה ושמנת
אם כבר מכינים גלידה ביתית אז שתהיה מותאמת גם למבוגרים! קבלו מתכון להכנת גלידה ביתית מתוקה ומשגעת עם בירה בהירה ושמנת
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 386.5 קק״ל 1545.8 קק״לפחמימות 30.2 גרם 120.8 גרםשומן 26.8 גרם 107.1 גרםנתרן 6.5 מ״ג 26.0 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.4 גרם 61.6 גרםכולסטרול 113.9 מ״ג 455.7 מ״גסידן 15.0 מ״ג 60.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 20.0 מ״ג 80.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות387
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 386.5 קק״ל 1545.8 קק״לפחמימות 30.2 גרם 120.8 גרםשומן 26.8 גרם 107.1 גרםנתרן 6.5 מ״ג 26.0 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.4 גרם 61.6 גרםכולסטרול 113.9 מ״ג 455.7 מ״גסידן 15.0 מ״ג 60.0 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 20.0 מ״ג 80.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
גלידה זה קינוח אהוב גם על ילדים וגם על מבוגרים. אבל האם יצא לכם לטעום גלידה שהיא בהגדרה מתאימה יותר למבוגרים? כזו היא גלידה בטעמי שמנת ובירה בהירה שמכינים בקלות בבית במכשיר נינג’ה יעודי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 387 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/4 כוסות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1/2 כוס בירה בהירה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
3 חלמונים M
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה בסיר על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב, את השמנת המתוקה והבירה ומסירים מהאש.
- טורפים בקערה גדולה את הסוכר והחלמונים לאיחוד.
- תוך כדי ההקצפה של החלמונים והסוכר, מוסיפים באיטיות 1/4 מתערובת השמנת והבירה וטורפים לאיחוד. מוסיפים את יתר תערובת השמנת וממשיכים להקציף לאיחוד מלא.
- מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על להבה בינונית עד שהטמפרטורה מגיעה ל-80-90 מעלות (לא מביאים לרתיחה).
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה בסיר על להבה נמוכה, תוך כדי ערבוב, את השמנת המתוקה והבירה ומסירים מהאש.
- טורפים בקערה גדולה את הסוכר והחלמונים לאיחוד.
- תוך כדי ההקצפה של החלמונים והסוכר, מוסיפים באיטיות 1/4 מתערובת השמנת והבירה וטורפים לאיחוד. מוסיפים את יתר תערובת השמנת וממשיכים להקציף לאיחוד מלא.
- מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על להבה בינונית עד שהטמפרטורה מגיעה ל-80-90 מעלות (לא מביאים לרתיחה).
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשמוכן, יוצרים כדורים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן