גלידה ביתית של מוס ריבת חלב
רוצים לדעת איך להכין גלידה ביתית של מוס ריבת חלב? כל מה שאתם צריכים זה להקציף את המצרכים, להעביר את המלית לתבנית ולחכות שיקפא. מסוג המתכונים שלא מפסיקים ליישר
רוצים לדעת איך להכין גלידה ביתית של מוס ריבת חלב? כל מה שאתם צריכים זה להקציף את המצרכים, להעביר את המלית לתבנית ולחכות שיקפא. מסוג המתכונים שלא מפסיקים ליישר
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2723.0 קק״ל 5446.0 קק״לפחמימות 291.3 גרם 582.7 גרםשומן 158.7 גרם 317.3 גרםנתרן 566.2 מ״ג 1132.4 מ״גחלבון 37.6 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.7 גרםשומן רווי 78.3 גרם 156.6 גרםכולסטרול 607.4 מ״ג 1214.7 מ״גסידן 1119.3 מ״ג 2238.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 1579.0 מ״ג 3158.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות2723
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2723.0 קק״ל 5446.0 קק״לפחמימות 291.3 גרם 582.7 גרםשומן 158.7 גרם 317.3 גרםנתרן 566.2 מ״ג 1132.4 מ״גחלבון 37.6 גרם 75.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.7 גרםשומן רווי 78.3 גרם 156.6 גרםכולסטרול 607.4 מ״ג 1214.7 מ״גסידן 1119.3 מ״ג 2238.7 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 1579.0 מ״ג 3158.0 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2723 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 צנצנת חלב מרוכז
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 צנצנת ריבת חלב
-
300 גרם עוגיות חמאהמפוררות
אופן הכנה
- מניחים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, ואינסטנסט הפודינג.
- מקציפים יחד עם וו קצפה לקרם אוורירי, חלק ויציב (להיזהר מהקצפת יתר).
- מוסיפים 4 כפות ריבת חלב ומקציפים עוד חצי דקה.
- מוזגים את הקרם לשתי התבניות עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל.
- מפזרים את פירורי העוגיות מעל הקרם ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
- לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית, הופכים על צלחת הגשה שטוחה ומקלפים בעדינות את נייר האפייה.
- מעבירים את ריבת החלב שנותרה לשק זילוף ומזלפים פסים של ריבת חלב מעל. פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, ואינסטנסט הפודינג.
- מקציפים יחד עם וו קצפה לקרם אוורירי, חלק ויציב (להיזהר מהקצפת יתר).
- מוסיפים 4 כפות ריבת חלב ומקציפים עוד חצי דקה.
- מוזגים את הקרם לשתי התבניות עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל.
- מפזרים את פירורי העוגיות מעל הקרם ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
- לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית, הופכים על צלחת הגשה שטוחה ומקלפים בעדינות את נייר האפייה.
- מעבירים את ריבת החלב שנותרה לשק זילוף ומזלפים פסים של ריבת חלב מעל. פורסים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום ריבת חלב?
הי אורלי. אפשר להחליף בממרחים אחרים. שוקולד, קרמל, כל מיני דברים טובים וטעימים.