גם אורז פשוט צריך לדעת להכין נכון!

תמרה אהרוני ועומר מילר במתכון בסיסי לאחד המוצרים הנפוצים ביותר בכל מטבח - האורז! התוספת האהובה שמתאימה לכל ארוחה ולכל מנה שכל אחד חייב לדעת להכין
תמרה אהרוני ועומר מילר במתכון בסיסי לאחד המוצרים הנפוצים ביותר בכל מטבח - האורז! התוספת האהובה שמתאימה לכל ארוחה ולכל מנה שכל אחד חייב לדעת להכין
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 907.2 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 144.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 31.9 גרם
    נתרן 1040.4 מ״ג 3121.2 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 320.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 907.2 קק״ל
    פחמימות 48.2 גרם 144.5 גרם
    שומן 10.6 גרם 31.9 גרם
    נתרן 1040.4 מ״ג 3121.2 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 15.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 4.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 43.8 מ״ג 131.3 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 320.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

10 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים שמן זית בסיר, מוסיפים אורז לסיר וממליחים.
  2. מערבבים ללא מים כדי שכל האורז יהיה מצופה בשמן.
  3. מוסיפים מים- על כל כוס אורז, כוס וחצי מים רותחים. מביאים לרתיחה על החום הכי גבוה ומכסים.
  4. מורידים את הלהבה לנמוכה ביותר ומחכים בדיוק 17 דק’.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גם אורז פשוט צריך לדעת להכין נכון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    מוריה זלפה פלט

    בשביל אורז פרסי מבשלים עד שמתרכך- מעט, מסננים, מסדרים בסיר פרוסות תפוח אדמה ומטגנים על אש נמוכה עד להזהבה.לאחר מכן מוסיפים את האורז המסונן, עושים חורים בערימת האורז עם כף ושופכים פנימה לחורים עוד שמן.עוטפים את המכסה עם מגבת ומבשלים על אש קטנה עד שמוכן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מור, תודה על הפירוט 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות