רקע הנמל מעודכן

גראטן כרובית וגבינות של ישראל אהרוני

אהרוני מכין גראטן כרובית - פרחי כרובית אפויים ברוטב בשמל עשיר עם גבינה וציפוי פירורי פריך שמזהיב באפייה ומוסיף מרקם קראנצ'י משגע
אהרוני מכין גראטן כרובית - פרחי כרובית אפויים ברוטב בשמל עשיר עם גבינה וציפוי פירורי פריך שמזהיב באפייה ומוסיף מרקם קראנצ'י משגע
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.2 קק״ל 2432.8 קק״ל
    פחמימות 41.2 גרם 164.9 גרם
    שומן 36.1 גרם 144.6 גרם
    נתרן 788.0 מ״ג 3152.1 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 117.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 75.8 גרם
    כולסטרול 82.2 מ״ג 328.8 מ״ג
    סידן 532.1 מ״ג 2128.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 1597.2 מ״ג 6388.8 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    608
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 608.2 קק״ל 2432.8 קק״ל
    פחמימות 41.2 גרם 164.9 גרם
    שומן 36.1 גרם 144.6 גרם
    נתרן 788.0 מ״ג 3152.1 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 117.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 18.9 גרם 75.8 גרם
    כולסטרול 82.2 מ״ג 328.8 מ״ג
    סידן 532.1 מ״ג 2128.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 1597.2 מ״ג 6388.8 מ״ג
    אבץ 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
ישראל אהרוני
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מפרקים את הכרובית לפרחים.
  2. מרתיחים מים עם כף מלח בסיר גדול ומבשלים את הכרובית 10 דקות. מסננים.
  3. מכינים את הבשמל: ממיסים בסיר את החמאה. מוסיפים את הקימל, גרד הלימון ועלי המרווה ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה. מוסיפים את החלב, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים תוך ערבוב מטרפה עד שהוא מסמיך. מוסיפים 100 גרם גבינה ומערבבים. מוסיפים את החרדל ומערבבים.
  4. מסננים את הכרוביות ושמים בתבנית. יוצקים מעל את הבשמל.
  5. מערבבים בקערית את פירורי הלחם עם שמן הזית.
  6. מפזרים מעל הכרובית את יתרת הגבינה ואת הפירורים בשמן ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
  7. מגישים עם סלט ירוק בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גראטן כרובית וגבינות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    תמי דר

    לא הבנתי מתי ולמה מוסיפים את החרדל?

      Avatar
      מערכת Foody

      מוסיפים את החרדל לבשמל כדי לתת לו טעם – תיקנו את המתכון.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות