באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

הטרנד שטרף את הרשת: ביצה פטה במחבת

זה מסוג הטרנדים שאנחנו אוהבים! ביצה פטה במחבת. צולים את העגבניות על מחבת, עם מעט שמן, מוסיפים את הפטה או הבולגרית, שמים את הביצים, מבשלים ל2-3 דקות ואתם מסודרים בארוחת ערב מושלמת!
זה מסוג הטרנדים שאנחנו אוהבים! ביצה פטה במחבת. צולים את העגבניות על מחבת, עם מעט שמן, מוסיפים את הפטה או הבולגרית, שמים את הביצים, מבשלים ל2-3 דקות ואתם מסודרים בארוחת ערב מושלמת!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.0 קק״ל 724.0 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 16.7 גרם
    שומן 29.7 גרם 59.5 גרם
    נתרן 983.7 מ״ג 1967.4 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 24.5 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 43.5 מ״ג 86.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 216.4 מ״ג 432.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.0 קק״ל 724.0 קק״ל
    פחמימות 8.4 גרם 16.7 גרם
    שומן 29.7 גרם 59.5 גרם
    נתרן 983.7 מ״ג 1967.4 מ״ג
    חלבון 18.6 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 12.2 גרם 24.5 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 43.5 מ״ג 86.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 216.4 מ״ג 432.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
חיה טבואדה
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת של נינג’ה עם כף של שמן זית.
  2. צולים לכמה דקות את העגבניות שרי עד שהן מתרככות מעט.
  3. מפוררים מעל גבינת פטה או בולגרית וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות.
  4. שוברים את הביצים מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
  5. מבשלים את הביצים עם מכסה סגור ל3-4 דקות עד למידת העשייה הרצויה של הביצה.

*ממליצים להגיש עם קצת ממרח אריסה ובצל ירוק קצוץ.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד שטרף את הרשת: ביצה פטה במחבת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות