הטרנד שטרף את הרשת: ביצה פטה במחבת
זה מסוג הטרנדים שאנחנו אוהבים! ביצה פטה במחבת. צולים את העגבניות על מחבת, עם מעט שמן, מוסיפים את הפטה או הבולגרית, שמים את הביצים, מבשלים ל2-3 דקות ואתם מסודרים בארוחת ערב מושלמת!
זה מסוג הטרנדים שאנחנו אוהבים! ביצה פטה במחבת. צולים את העגבניות על מחבת, עם מעט שמן, מוסיפים את הפטה או הבולגרית, שמים את הביצים, מבשלים ל2-3 דקות ואתם מסודרים בארוחת ערב מושלמת!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.0 קק״ל 724.0 קק״לפחמימות 8.4 גרם 16.7 גרםשומן 29.7 גרם 59.5 גרםנתרן 983.7 מ״ג 1967.4 מ״גחלבון 18.6 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.3 גרםשומן רווי 12.2 גרם 24.5 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 43.5 מ״ג 86.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 216.4 מ״ג 432.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.0 קק״ל 724.0 קק״לפחמימות 8.4 גרם 16.7 גרםשומן 29.7 גרם 59.5 גרםנתרן 983.7 מ״ג 1967.4 מ״גחלבון 18.6 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 1.3 גרםשומן רווי 12.2 גרם 24.5 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 43.5 מ״ג 86.9 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 216.4 מ״ג 432.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 362 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן זית
-
200 גרם גבינת פטה 16%
-
6 עגבניות שרי בינוניות
-
2 ביצים M
-
1 כפית אריסה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים מחבת של נינג’ה עם כף של שמן זית.
- צולים לכמה דקות את העגבניות שרי עד שהן מתרככות מעט.
- מפוררים מעל גבינת פטה או בולגרית וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות.
- שוברים את הביצים מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
- מבשלים את הביצים עם מכסה סגור ל3-4 דקות עד למידת העשייה הרצויה של הביצה.
*ממליצים להגיש עם קצת ממרח אריסה ובצל ירוק קצוץ.
אופן הכנה
- מחממים מחבת של נינג’ה עם כף של שמן זית.
- צולים לכמה דקות את העגבניות שרי עד שהן מתרככות מעט.
- מפוררים מעל גבינת פטה או בולגרית וממשיכים לטגן לעוד 2 דקות.
- שוברים את הביצים מעל ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
- מבשלים את הביצים עם מכסה סגור ל3-4 דקות עד למידת העשייה הרצויה של הביצה.
*ממליצים להגיש עם קצת ממרח אריסה ובצל ירוק קצוץ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן