המנה המושלמת לבראנץ’ של שבת: טארט בצלים הפוך וסלט רענן

המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בבראנץ' הקרוב שלכם! טארט בצלים מושלם על בצק פריך מלוח עם גבינה בולגרית וסלט רענן בצד שמשלים את התמונה
המנה שהולכת לגנוב את ההצגה בבראנץ' הקרוב שלכם! טארט בצלים מושלם על בצק פריך מלוח עם גבינה בולגרית וסלט רענן בצד שמשלים את התמונה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    716
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 715.5 קק״ל 2861.9 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 313.2 גרם
    שומן 43.3 גרם 173.4 גרם
    נתרן 2001.5 מ״ג 8005.8 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 42.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 67.3 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    סידן 103.5 מ״ג 414.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 654.3 מ״ג 2617.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    716
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 715.5 קק״ל 2861.9 קק״ל
    פחמימות 78.3 גרם 313.2 גרם
    שומן 43.3 גרם 173.4 גרם
    נתרן 2001.5 מ״ג 8005.8 מ״ג
    חלבון 10.7 גרם 42.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 21.6 גרם
    שומן רווי 16.8 גרם 67.3 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 17.5 מ״ג
    סידן 103.5 מ״ג 414.1 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 654.3 מ״ג 2617.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קישים
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טארט בצלים

סלט רענן

תיבול סלט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הטארט בצלים: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצלים (למעט הבצל הירוק) והכרשה עד להשחמה וקרמול.
  3. מוסיפים מלח, פלפל ותימין ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את השום קונפי ואת הבצל הירוק ומטגנים כ-15 דקות.
  5. מסדרים את הבצלים על המגש לפי הצורה הסופית בה תרצו שהטארט יראה, (לא לשכוח שמנה הפוכה).
  6. מרפדים מעל בבצק פריך ומברישים בביצה.
  7. בעדינות מעבירים לתנור שחומם מראש, לאפייה של חצי שעה ועד שהטארט זהוב ופריך.
  8. הופכים את הטארט על קרש וכשמתקרר מעט מעבירים לצלחת הגשה.
  9. מפזרים גבינה בולגרית מגורדת מעל.
  10. מכינים את הסלט: מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה גדולה, מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  11. מגישים לצד טארט הבצלים ההפוך.

    טארט בצלים הפוך. צילום: שניר גואטה
    טארט בצלים הפוך. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המנה המושלמת לבראנץ’ של שבת: טארט בצלים הפוך וסלט רענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות