חריימה טבעוני ברוטב פיקנטי
טבעונים? צמחונים? אתם לא צריכים לוותר על מנת הדגל של יום שישי בערב - חריימה טבעוני ברוטב דגים פיקנטי כל כך טעים. הכינו את החלה!
טבעונים? צמחונים? אתם לא צריכים לוותר על מנת הדגל של יום שישי בערב - חריימה טבעוני ברוטב דגים פיקנטי כל כך טעים. הכינו את החלה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.4 קק״ל 1345.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 71.4 גרםסוכר 6.4 גרם 25.8 גרםשומן 29.9 גרם 119.6 גרםנתרן 874.2 מ״ג 3496.8 מ״גחלבון 4.3 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 55.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 90.1 מ״ג 360.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.4 קק״ל 1345.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 71.4 גרםסוכר 6.4 גרם 25.8 גרםשומן 29.9 גרם 119.6 גרםנתרן 874.2 מ״ג 3496.8 מ״גחלבון 4.3 גרם 17.2 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.2 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 55.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 90.1 מ״ג 360.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 צנצנת רוטב פיקנטי לדג קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 בצל גדולפרוס דק
-
2 כפות שמן זית
-
3 שיני שוםפרוסות דק
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 חבילה טופו משי נוקשהחתוך לקוביות
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה דק
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בכוס שמן קנולה עם פפריקה מתוקה ומניחים בצד (כדי שהפפריקה תשקע לתחתית הכוס).
- מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את הבצל והשום.
- מוסיפים את צנצנת הרוטב הפיקנטי ומתבלים במלח. ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מוסיפים את הטופו החתוך ואת שמן הפפריקה (רק את השמן, ללא הפפריקה ששקעה).
- מבשלים כרבע שעה נוספת כשהמחבת מכוסה.
- מורידים מהאש ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.
אופן הכנה
- מערבבים בכוס שמן קנולה עם פפריקה מתוקה ומניחים בצד (כדי שהפפריקה תשקע לתחתית הכוס).
- מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את הבצל והשום.
- מוסיפים את צנצנת הרוטב הפיקנטי ומתבלים במלח. ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מוסיפים את הטופו החתוך ואת שמן הפפריקה (רק את השמן, ללא הפפריקה ששקעה).
- מבשלים כרבע שעה נוספת כשהמחבת מכוסה.
- מורידים מהאש ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן