-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29970.9 קק״ל 29970.9 קק״לפחמימות 25250.5 גרם 25250.5 גרםשומן 25320.9 גרם 25320.9 גרםנתרן 25034.9 מ״ג 25034.9 מ״גחלבון 24960.4 גרם 24960.4 גרםסיבים תזונתיים 24940.5 גרם 24940.5 גרםשומן רווי 25137.2 גרם 25137.2 גרםכולסטרול 25311.3 מ״ג 25311.3 מ״גסידן 25218.0 מ״ג 25218.0 מ״גברזל 24930.8 מ״ג 24930.8 מ״גאשלגן 26732.4 מ״ג 26732.4 מ״גאבץ 24927.5 מ״ג 24927.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות29971
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 29970.9 קק״ל 29970.9 קק״לפחמימות 25250.5 גרם 25250.5 גרםשומן 25320.9 גרם 25320.9 גרםנתרן 25034.9 מ״ג 25034.9 מ״גחלבון 24960.4 גרם 24960.4 גרםסיבים תזונתיים 24940.5 גרם 24940.5 גרםשומן רווי 25137.2 גרם 25137.2 גרםכולסטרול 25311.3 מ״ג 25311.3 מ״גסידן 25218.0 מ״ג 25218.0 מ״גברזל 24930.8 מ״ג 24930.8 מ״גאשלגן 26732.4 מ״ג 26732.4 מ״גאבץ 24927.5 מ״ג 24927.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 29971 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טארט
-
180 שוקולד מריר
-
180 גרם חמאה
-
180 גרם סוכר חוםאו סוכר לבן
-
180או 3 ביצים
-
100 גרם אבקת שקדים
-
80 גרם קמח תפוחי אדמה
-
40 גרם קורנפלור
-
20 גרם אבקת קקאו
-
200 גרם אגוזי מלךאו תערובת אגוזים, קצוצים
קרם קפה
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%או שמנת צמחית
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 כפית קפה נמס
קרם וניל
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הטארט: מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת בן מארי.
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה.
- מוסיפים לקציפה את מסת השוקולד ומערבבים בעדינות.
- מנפים פנימה את כל החומרים היבשים: קמח תפוחי האדמה, הקורנפלור, אבקת השקדים והקקאו, ומקפלים לתערובת אחידה.
- מוספים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לרינג בקוטר 22 ס”מ או לתבנית חד פעמית עגולה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון.
- מכינים את קרם הקפה: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והקפה לתערובת תפוחה אך רכה.
- מוספים את הפודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
- מכינים את קרם הוניל: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יחסית יציבה.
- מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד להתייצבות.
- מזלפים את הקרמים על תחתית הטארט.
- ניתן לקשט בשברי שוקולד, אגוזים או גאנש שוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את הטארט: מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה בקערת בן מארי.
- בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה.
- מוסיפים לקציפה את מסת השוקולד ומערבבים בעדינות.
- מנפים פנימה את כל החומרים היבשים: קמח תפוחי האדמה, הקורנפלור, אבקת השקדים והקקאו, ומקפלים לתערובת אחידה.
- מוספים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לרינג בקוטר 22 ס”מ או לתבנית חד פעמית עגולה מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון.
- מכינים את קרם הקפה: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר והקפה לתערובת תפוחה אך רכה.
- מוספים את הפודינג ומקציפים לקצפת יציבה.
- מכינים את קרם הוניל: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יחסית יציבה.
- מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד להתייצבות.
- מזלפים את הקרמים על תחתית הטארט.
- ניתן לקשט בשברי שוקולד, אגוזים או גאנש שוקולד.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן