טארט דבש עם קרם שוקולד לבן ותפוחים מקורמלים
ראש השנה עוד רגע כאן ועוד לא חשבתם על קינוח? שרית נובק מכינה טראט דבש יפהפה עם קרם שוקולד לבן ודבש וקישוט של תפוחים מקורמלים
ראש השנה עוד רגע כאן ועוד לא חשבתם על קינוח? שרית נובק מכינה טראט דבש יפהפה עם קרם שוקולד לבן ודבש וקישוט של תפוחים מקורמלים
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4951.0 קק״ל 4951.0 קק״לפחמימות 646.7 גרם 646.7 גרםשומן 282.5 גרם 282.5 גרםנתרן 924.7 מ״ג 924.7 מ״גחלבון 48.4 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרםשומן רווי 148.1 גרם 148.1 גרםכולסטרול 776.3 מ״ג 776.3 מ״גסידן 510.3 מ״ג 510.3 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 1498.0 מ״ג 1498.0 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות4951
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4951.0 קק״ל 4951.0 קק״לפחמימות 646.7 גרם 646.7 גרםשומן 282.5 גרם 282.5 גרםנתרן 924.7 מ״ג 924.7 מ״גחלבון 48.4 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 27.9 גרם 27.9 גרםשומן רווי 148.1 גרם 148.1 גרםכולסטרול 776.3 מ״ג 776.3 מ״גסידן 510.3 מ״ג 510.3 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 1498.0 מ״ג 1498.0 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 4951 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
100 גרם חמאה רכה
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס דבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 חלמונים L
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
70 גרם שקדים טחונים
-
1 כפית אבקת אפייה
קרם שוקולד לבן ודבש
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
50 גרם שוקולד לבן
-
1 מקל וניל בינוני
-
1 כף דבש
תפוחים מקורמלים
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
50 גרם חמאה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה, הדבש והסוכר. מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1/2 סנטימטר ומכניסים לאפייה 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים.
- מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד ומצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
- חורצים את מקל הווניל ובעזרת סכין מחלצים את הגרגירים.
- מוסיפים את השוקולד, הדבש וגרגירי הווניל ומקפלים לקרם חלק.
- מזלפים מעל הבסיס האפוי.
- מכינים את התפוחים המקורמלים: חותכים תפוחים לקוביות.
- שמים סוכר במחבת וממיסים לקרמל בהיר. מוסיפים חמאה ומערבבים.
- מוסיפים קוביות תפוחים ומבשלים ביחד כ-5 דקות.
- מקררים ומפזרים מעל הקרם.
צילום: שרית נובק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה, הדבש והסוכר. מוסיפים את החלמונים ומערבלים.
- מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1/2 סנטימטר ומכניסים לאפייה 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים.
- מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד ומצננים.
- מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
- חורצים את מקל הווניל ובעזרת סכין מחלצים את הגרגירים.
- מוסיפים את השוקולד, הדבש וגרגירי הווניל ומקפלים לקרם חלק.
- מזלפים מעל הבסיס האפוי.
- מכינים את התפוחים המקורמלים: חותכים תפוחים לקוביות.
- שמים סוכר במחבת וממיסים לקרמל בהיר. מוסיפים חמאה ומערבבים.
- מוסיפים קוביות תפוחים ומבשלים ביחד כ-5 דקות.
- מקררים ומפזרים מעל הקרם.
צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן