טבעות בצל עם גבינה בנינג’ה גריל
תוספת מושחתת וטעימה בטירוף של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמתחת. פונקציית "טיגון באוויר חם" עוזרת לבצל להיות פריך ועסיסי. אתם חייבים לנסות!
תוספת מושחתת וטעימה בטירוף של טבעות בצל ממולאות בגבינה נמתחת. פונקציית "טיגון באוויר חם" עוזרת לבצל להיות פריך ועסיסי. אתם חייבים לנסות!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 404.5 קק״ל 1618.2 קק״לפחמימות 60.4 גרם 241.7 גרםשומן 11.8 גרם 47.1 גרםנתרן 545.9 מ״ג 2183.6 מ״גחלבון 12.3 גרם 49.3 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 65.8 מ״ג 263.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 390.9 מ״ג 1563.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות405
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 404.5 קק״ל 1618.2 קק״לפחמימות 60.4 גרם 241.7 גרםשומן 11.8 גרם 47.1 גרםנתרן 545.9 מ״ג 2183.6 מ״גחלבון 12.3 גרם 49.3 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 65.8 מ״ג 263.1 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 390.9 מ״ג 1563.5 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 405 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצלים גדולים
-
4 פרוסות גבינה צהובה 28%
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים Mטרופות
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קולפים וחותכים את הבצלים לפרוסות מעט עבות של 1 סנטימטר, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
- פורסים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
- מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
- באחת הקערות שמים קמח, בשנייה ביצים ובשלישית מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור.
- טובלים את טבעות הבצל בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי הלחם.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הטבעות על סלסלת טיגון האוויר ומזלפים עליהן מעט שמן זית.
- סוגרים את המכסה ומממתינים. מגישים את טבעות הבצל לצד רטבים שאוהבים.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- קולפים וחותכים את הבצלים לפרוסות מעט עבות של 1 סנטימטר, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
- פורסים את הגבינה לרצועות ברוחב הטבעות.
- מניחים טבעת בצל קטנה בתוך טבעת גדולה יותר, וביניהן משחילים רצועת גבינה.
- באחת הקערות שמים קמח, בשנייה ביצים ובשלישית מערבבים פירורי לחם עם מלח ופלפל שחור.
- טובלים את טבעות הבצל בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי הלחם.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את הטבעות על סלסלת טיגון האוויר ומזלפים עליהן מעט שמן זית.
- סוגרים את המכסה ומממתינים. מגישים את טבעות הבצל לצד רטבים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי אפשר גם להכין בלי להוסיף גבינה?
הי נועם. הגבינה היא לא חובה אבל היא מוסיפה המון למתכון
היי אפשר להכין בלי נינג’ה? נגיד לטגן או לאפות? אם כן אשמח להסבר מפורט.
אפשר לטגן בשמן עמוק, אין בעיה. אפשר גם לאפות בתנור ולרסס ספריי שמן. 180 מעלות, 20 דקות מכל צד