-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 115.1 קק״ל 460.5 קק״לפחמימות 18.8 גרם 75.0 גרםשומן 0.8 גרם 3.3 גרםנתרן 25.4 מ״ג 101.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 40.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 80.3 מ״ג 321.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות115
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 115.1 קק״ל 460.5 קק״לפחמימות 18.8 גרם 75.0 גרםשומן 0.8 גרם 3.3 גרםנתרן 25.4 מ״ג 101.6 מ״גחלבון 3.3 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.2 מ״ג 40.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 80.3 מ״ג 321.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 115 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם קינואהמושרת 3 שעות
-
150 גרם אורז בסמטימושרה 3 שעות
-
2 1/4כוסות או 540 מ"ל מים
אופן הכנה
- טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם נוזלי חלק.
- מחממים מחבת ללא שמן.
- מוזגים עם מצקת כף שטוחה למחבת.
- משטחים בעדינות עם גב המצקת או כף בזהירות לשכבה דקה.
- כאשר מופיעות בועיות והטורטייה מתייבשת זה סימן שהיא מוכנה.
- הופכים לצד שני למספר שניות.
- ניתן לשמור בקירור מכוסה במגבת עד 5 ימים.
אופן הכנה
- טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם נוזלי חלק.
- מחממים מחבת ללא שמן.
- מוזגים עם מצקת כף שטוחה למחבת.
- משטחים בעדינות עם גב המצקת או כף בזהירות לשכבה דקה.
- כאשר מופיעות בועיות והטורטייה מתייבשת זה סימן שהיא מוכנה.
- הופכים לצד שני למספר שניות.
- ניתן לשמור בקירור מכוסה במגבת עד 5 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
אני חושבת שבגלל שהקינואה לא בושלה ומיד הוטחנה אחרי השראה, הטעם לא טעים של הקינואה לדעתי