באנר זיפלוק

טעם של בית: פירה קרמי פרווה בסו-וויד

פירה סופר קרמי ועשיר שמכינים בסו-וויד ביתי בקלות ובמהירות. אחרי שתכינו את הפירה שלכם ככה, לא תרצו לחזור לדרך ההכנה הישנה שלכם
פירה סופר קרמי ועשיר שמכינים בסו-וויד ביתי בקלות ובמהירות. אחרי שתכינו את הפירה שלכם ככה, לא תרצו לחזור לדרך ההכנה הישנה שלכם
  • מאיה דהן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    777
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.0 קק״ל 1554.0 קק״ל
    פחמימות 118.8 גרם 237.6 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 1555.1 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 26.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 22.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    777
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.0 קק״ל 1554.0 קק״ל
    פחמימות 118.8 גרם 237.6 גרם
    שומן 24.0 גרם 48.0 גרם
    נתרן 777.6 מ״ג 1555.1 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 26.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 11.4 גרם 22.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מאיה דהן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר גדול מרתיחים מים בכמות שמספיקה להכיל שקית זיפלוק גדולה.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
  3. מכניסים את קוביות תפוחי האדמה לשקית עם חצי כוס מים רותחים וסוגרים את השקית, משאירים פתח קטן בסוף הסגירה.
  4. מכניסים את השקית לתוך המים הרותחים שבסיר, מבשלים על להבה נמוכה כ45-60 דקות.
  5. מוציאים את השקית ומוודאים שתפוחי האדמה התרככו. מוסיפים לשקית מרגרינה (או חמאה לגרסה חלבית)  ומלח.
  6. מכבים את הגז ומכניסים את השקית למים שבסיר ל10 דקות נוספות.
  7. מוציאים את השקית מהסיר וממתינים להצטננות.
  8. מועכים את הפירה עם הידיים או באמצעות כלי.
טעם של בית: פירה קרמי פרווה בסו-וויד
טעם של בית: פירה קרמי פרווה בסו-וויד. צילום: מאיה דהן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות