יוצאים מהקונכיות: קונכיות פסטה גדולות ממולאות בשר של מלי מאירוב

מלי מאירוב בעוד מתכון ממכר! קונכיות פסטה ענקיות ממולאות בקציצות בקר עסיסיות, ברוטב עגבניות עשיר ומפנק. מי אמר ספגטי מיטבולס בן זמננו ולא קיבל?
מלי מאירוב בעוד מתכון ממכר! קונכיות פסטה ענקיות ממולאות בקציצות בקר עסיסיות, ברוטב עגבניות עשיר ומפנק. מי אמר ספגטי מיטבולס בן זמננו ולא קיבל?
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    582
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.2 קק״ל 2911.0 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 209.6 גרם
    שומן 29.9 גרם 149.4 גרם
    נתרן 1346.0 מ״ג 6729.9 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 161.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 416.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 1027.3 מ״ג 5136.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    582
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.2 קק״ל 2911.0 קק״ל
    פחמימות 41.9 גרם 209.6 גרם
    שומן 29.9 גרם 149.4 גרם
    נתרן 1346.0 מ״ג 6729.9 מ״ג
    חלבון 32.2 גרם 161.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 21.5 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 32.1 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 416.7 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 1027.3 מ״ג 5136.4 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מלי מאירוב
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי בשר

רוטב


אופן הכנה

  1. בסיר רחב מרתיחים מים ומכניסים את הפסטה קונכיות, מבשלים 3 דקות פחות מהוראות היצרן ומסננים במים קרים.
  2. בקערה מערבבים את הבשר הטחון יחד עם הפטרוזיליה, בצל מגורד, תפוח אדמה, פרורי לחם, כפית רסק עגבניות, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ו2 כפות שמן.
  3. מכינים קציצות קטנות, מטגנים במחבת עם קצת שמן, טיגון קל לסגירה בלבד ומעבירים לצלחת לצינון.
  4. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מחממים רבע כוס שמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ וחצי הגמבה הקצוצה לשמן החם ומטגנים קלות.
  5. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הפפריקה, 4 כפות רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות/מגורדות, סילאן, מלח, פלפל שחור, את השום הכתוש וכוס וחצי מים (בערך).
  6. מבשלים 10 דקות את הרוטב.
  7. ממלאים כל קונכייה בקציצה ומניחים בצורה מסודרת ברוטב - המים צריכים להיות קצת מעל הקונכיות כדי שיתבשלו עוד וישתו את הרוטב. אם צריך, מוסיפים מים.

    קונכיות ממולאות בשר. צילום: מלי מאירוב
    קונכיות ממולאות בשר. צילום: מלי מאירוב

  8. מבשלים על אש נמוכה בערך שעה.
  9. אם נשארו לכם קציצות ללא קונכייה אפשר לפזר אותן בסיר או להקפיא לפעם הבאה.

    קונכיות ממולאות בשר. צילום: מלי מאירוב
    קונכיות ממולאות בשר. צילום: מלי מאירוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יוצאים מהקונכיות: קונכיות פסטה גדולות ממולאות בשר של מלי מאירוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    חנה מאיר

    תודה על המתכון. הכנתי יצא טעים מאוד

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לשמוע! תמשיך לשתף אותנו 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים