כל כך רך שלא צריך סכין: צלי בקר משגע של מעין טרודל!

מתכון קל להכנה למנה מנצחת, מעין טרודל מביאה לכם את המתכון שלה לצלי בקר רך שאפילו לא צריך סכין לחתוך עם רוטב פטריות מפנק מעל בחמישה שלבים פשוטים
מתכון קל להכנה למנה מנצחת, מעין טרודל מביאה לכם את המתכון שלה לצלי בקר רך שאפילו לא צריך סכין לחתוך עם רוטב פטריות מפנק מעל בחמישה שלבים פשוטים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.0 קק״ל 1313.9 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 12.9 גרם
    סוכר 0.9 גרם 5.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 31.2 גרם
    נתרן 846.7 מ״ג 5080.1 מ״ג
    חלבון 25.9 גרם 155.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 32.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 30.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.0 קק״ל 1313.9 קק״ל
    פחמימות 2.1 גרם 12.9 גרם
    סוכר 0.9 גרם 5.3 גרם
    שומן 5.2 גרם 31.2 גרם
    נתרן 846.7 מ״ג 5080.1 מ״ג
    חלבון 25.9 גרם 155.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.4 מ״ג 32.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 30.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מעין טרודל
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב פטריות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  2. צורבים את פרוסות הבשר על מחבת דקה מכל צד ומפזרים מלח ופלפל על שני הצדדים.
  3. מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים כוס מים רותחים, מלח פלפל לפי הטעם, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי - עד שהבשר מתרכך.
  4. מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית, מוסיפים מרק פטריות של קנור וכוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דק׳ עד שהרוטב מסמיך.
  5. מגישים את הבשר עם הרוטב מעליו, ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט. בתיאבון וחג שמח!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כל כך רך שלא צריך סכין: צלי בקר משגע של מעין טרודל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Sara Hakuk

    יצא מעולה! הבשר יצא ממש רח וטוב

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות