כל כך רך שלא צריך סכין: צלי בקר משגע של מעין טרודל!
מתכון קל להכנה למנה מנצחת, מעין טרודל מביאה לכם את המתכון שלה לצלי בקר רך שאפילו לא צריך סכין לחתוך עם רוטב פטריות מפנק מעל בחמישה שלבים פשוטים
מתכון קל להכנה למנה מנצחת, מעין טרודל מביאה לכם את המתכון שלה לצלי בקר רך שאפילו לא צריך סכין לחתוך עם רוטב פטריות מפנק מעל בחמישה שלבים פשוטים
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.0 קק״ל 1313.9 קק״לפחמימות 2.1 גרם 12.9 גרםסוכר 0.9 גרם 5.3 גרםשומן 5.2 גרם 31.2 גרםנתרן 846.7 מ״ג 5080.1 מ״גחלבון 25.9 גרם 155.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 32.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 30.0 מ״ג 180.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.0 קק״ל 1313.9 קק״לפחמימות 2.1 גרם 12.9 גרםסוכר 0.9 גרם 5.3 גרםשומן 5.2 גרם 31.2 גרםנתרן 846.7 מ״ג 5080.1 מ״גחלבון 25.9 גרם 155.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.4 מ״ג 32.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 30.0 מ״ג 180.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 219 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בשר צלי מס’ 5חתוך לפרוסות בעובי 2-3 ס״מ
-
1 כוס מים רותחים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
רוטב פטריות
-
1 בצל בינוניחתוך לפרוסות
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןחתוכות לפרוסות
-
1 כף גדושה אבקת מרק פטריות קנור
-
1 כוס מים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- צורבים את פרוסות הבשר על מחבת דקה מכל צד ומפזרים מלח ופלפל על שני הצדדים.
- מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים כוס מים רותחים, מלח פלפל לפי הטעם, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי - עד שהבשר מתרכך.
- מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית, מוסיפים מרק פטריות של קנור וכוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דק׳ עד שהרוטב מסמיך.
- מגישים את הבשר עם הרוטב מעליו, ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט. בתיאבון וחג שמח!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- צורבים את פרוסות הבשר על מחבת דקה מכל צד ומפזרים מלח ופלפל על שני הצדדים.
- מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים כוס מים רותחים, מלח פלפל לפי הטעם, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור לשעתיים וחצי - עד שהבשר מתרכך.
- מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל והפטריות בשמן זית, מוסיפים מרק פטריות של קנור וכוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דק׳ עד שהרוטב מסמיך.
- מגישים את הבשר עם הרוטב מעליו, ניתן לפזר פטרוזיליה לקישוט. בתיאבון וחג שמח!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן