כמה שזה טעים! תבשיל תפוחי אדמה וגרגירי חומוס רכים

תבשיל נהדר וטעים של סירות תפוחי אדמה וגרגירי חומוס ברוטב עם חמיצות עדינה ומדויקת מעגבניות טריות ולימון פרסי
תבשיל נהדר וטעים של סירות תפוחי אדמה וגרגירי חומוס ברוטב עם חמיצות עדינה ומדויקת מעגבניות טריות ולימון פרסי
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.9 קק״ל 1505.2 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 198.9 גרם
    שומן 9.2 גרם 55.2 גרם
    נתרן 338.4 מ״ג 2030.1 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 54.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.8 מ״ג 346.7 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 473.3 מ״ג 2840.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.9 קק״ל 1505.2 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 198.9 גרם
    שומן 9.2 גרם 55.2 גרם
    נתרן 338.4 מ״ג 2030.1 מ״ג
    חלבון 9.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.0 גרם 54.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 57.8 מ״ג 346.7 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 473.3 מ״ג 2840.0 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור

אלה ניחוחות נדירים שלא מריחים יותר מדי בבית! ועדיין, ברגע שריח התבשיל יגיע לאפכם, לא תרצו שהוא יעזוב לעולם! תבשיל מופלא של תפוחי אדמה איכותיים וגרגירי חומוס רכים, ברוטב מעולה עם לימון פרסי, עגבניות, כמון, מיץ לימון ומרכיבים נפלאים אחרים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
גיל אטלן
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל תפוחי אדמה וחומוס


אופן הכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הבצל, זרעי הכמון והפלפל השחור 4-5 דקות להשחמה קלה.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים ומטגנים 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ויוצקים מעל את המים, גרגירי החומוס, הכורכום, הלימון הפרסי, קליפת התפוז, מיץ הלימון והמלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות. מגישים מיד.

    תבשיל חומוס ותפוחי אדמה3
    מערבבים את המרכיבים בסיר. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן, כלי הגשה ובישול: נעמן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמה שזה טעים! תבשיל תפוחי אדמה וגרגירי חומוס רכים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רינה ראובני

    מאיפה משיגים לימון פרסי? אני מרמת הגולן

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רינה, לימון פרסי קונים בחנויות תבלינים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות