ספירלה של תפוחי אדמה מתובלים ומטוגנים על שיפוד

למתכון הבא אתם צריכים רק תפוחי אדמה, שיפודים, תבלינים ושמן. ויש לכם ספירלה של תפוחי אדמה פריכים וטעימים שרק תרצו לזלול.
למתכון הבא אתם צריכים רק תפוחי אדמה, שיפודים, תבלינים ושמן. ויש לכם ספירלה של תפוחי אדמה פריכים וטעימים שרק תרצו לזלול.
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.1 קק״ל 695.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 158.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.1 גרם
    נתרן 310.2 מ״ג 1550.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.8 מ״ג 4.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.1 קק״ל 695.4 קק״ל
    פחמימות 31.6 גרם 158.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 1.1 גרם
    נתרן 310.2 מ״ג 1550.9 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 17.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 0.8 מ״ג 4.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספירלת תפוחי אדמה


אופן הכנה

  1. מחממים על כיריים סיר עם שמן עמוק לטיגון.
  2. משפדים את תפוח האדמה לאורכו.
  3. חותכים עם סכין חדה בזהירות את תפוח האדמה ומסובבים אותו בזהירות כך שתיווצר ספירלה מחוברת (כלומר - מתחילים מלמעלה למטה).
  4. מרווחים את הספירלה שחתכנו בעזרת כפות הידיים לאורך השיפוד.
  5. מטגנים בשמן עמוק 2 דקות מכל צד עד להזהבה של תפוח האדמה.
  6. מפזרים על תפוחי האדמה המטוגנים מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה וזוללים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספירלה של תפוחי אדמה מתובלים ומטוגנים על שיפוד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות