כמו בשאנז אליזה! קרואסונים שהופכים לכריכי גורמה
מי הגאון שחשב להפוך קרואסון לכריך? קרואסון חמאה מפנק עם ביצים עלומות וגבינת שמנת עם בצל מקורמל. לתת ביס ולהרגיש בפריז, אנחנו כבר שומעים את השנסון
מי הגאון שחשב להפוך קרואסון לכריך? קרואסון חמאה מפנק עם ביצים עלומות וגבינת שמנת עם בצל מקורמל. לתת ביס ולהרגיש בפריז, אנחנו כבר שומעים את השנסון
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 972.9 קק״ל 1945.7 קק״לפחמימות 650.6 גרם 1301.2 גרםשומן 663.0 גרם 1325.9 גרםנתרן 1806.8 מ״ג 3613.6 מ״גחלבון 783.9 גרם 1567.8 גרםסיבים תזונתיים 642.5 גרם 1285.0 גרםשומן רווי 649.6 גרם 1299.2 גרםכולסטרול 1251.4 מ״ג 2502.8 מ״גסידן 724.1 מ״ג 1448.3 מ״גברזל 644.2 מ״ג 1288.4 מ״גאשלגן 829.9 מ״ג 1659.8 מ״גאבץ 643.9 מ״ג 1287.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות973
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 972.9 קק״ל 1945.7 קק״לפחמימות 650.6 גרם 1301.2 גרםשומן 663.0 גרם 1325.9 גרםנתרן 1806.8 מ״ג 3613.6 מ״גחלבון 783.9 גרם 1567.8 גרםסיבים תזונתיים 642.5 גרם 1285.0 גרםשומן רווי 649.6 גרם 1299.2 גרםכולסטרול 1251.4 מ״ג 2502.8 מ״גסידן 724.1 מ״ג 1448.3 מ״גברזל 644.2 מ״ג 1288.4 מ״גאשלגן 829.9 מ״ג 1659.8 מ״גאבץ 643.9 מ״ג 1287.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 973 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם בצל מקורמל
-
4 ביצים Lעלומות
-
1 כף חומץ 5%
-
1 חופן עלי רוקט
-
2 כפות עגבניות לחותבשמן
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הביצים העלומות: שוברים את הביצה לתוך קערה קטנה, כוס או כל דבר אחר קטן ובודקים שהביצה תקינה.
- מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את החומץ.
- כשהמים רותחים, בבעבוע עדין, מכניסים בעדינות את הביצה לתוך המים ובעזרת כף מלפפים את החלבון מסביב לחלמון. 3 דק’ והביצה שלכם מוכנה.
- חוצים את הקרואסון ומורחים אותו בגבינת סימפוניה בצל מקורמל, מפזרים מעל את העגבניות ואת עלי האורוגולה ומניחים בזהירות את הביצים העלומות (2 לכל קרואסון). ממליחים ומפלפלים.
מתכונאית: נעמה פלד
ביצוע והפקה: אלי סטרול
אופן הכנה
- מכינים את הביצים העלומות: שוברים את הביצה לתוך קערה קטנה, כוס או כל דבר אחר קטן ובודקים שהביצה תקינה.
- מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את החומץ.
- כשהמים רותחים, בבעבוע עדין, מכניסים בעדינות את הביצה לתוך המים ובעזרת כף מלפפים את החלבון מסביב לחלמון. 3 דק’ והביצה שלכם מוכנה.
- חוצים את הקרואסון ומורחים אותו בגבינת סימפוניה בצל מקורמל, מפזרים מעל את העגבניות ואת עלי האורוגולה ומניחים בזהירות את הביצים העלומות (2 לכל קרואסון). ממליחים ומפלפלים.
מתכונאית: נעמה פלד
ביצוע והפקה: אלי סטרול
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה מאוד מאוד מזמין