כמו ציור: עוגת מוס שוקולד לבן קוקוס בצבעי פסטל

עוגת מוס שוקולד לבן וקוקוס צבעונית - מקווים שתוכלו להתגבר על כך שהיא מהממת ותחתכו אותה, כי הטעם שלה מושלם!
עוגת מוס שוקולד לבן וקוקוס צבעונית - מקווים שתוכלו להתגבר על כך שהיא מהממת ותחתכו אותה, כי הטעם שלה מושלם!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6225.7 קק״ל 6225.7 קק״ל
    פחמימות 422.9 גרם 422.9 גרם
    שומן 477.5 גרם 477.5 גרם
    נתרן 837.9 מ״ג 837.9 מ״ג
    חלבון 60.8 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 304.9 גרם 304.9 גרם
    כולסטרול 277.0 מ״ג 277.0 מ״ג
    סידן 1038.5 מ״ג 1038.5 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2211.0 מ״ג 2211.0 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 7 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6225.7 קק״ל 6225.7 קק״ל
    פחמימות 422.9 גרם 422.9 גרם
    שומן 477.5 גרם 477.5 גרם
    נתרן 837.9 מ״ג 837.9 מ״ג
    חלבון 60.8 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 304.9 גרם 304.9 גרם
    כולסטרול 277.0 מ״ג 277.0 מ״ג
    סידן 1038.5 מ״ג 1038.5 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2211.0 מ״ג 2211.0 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור

וואו! עוגת מוס שוקולד כזו היא בהחלט סיבה למסיבה! תחתית ביסקוויטים קראנצ’ית, מעליה מוס שוקולד לבן עם קרם קוקוס עשיר בצבעי פסטל יפהפיים, גנאש שוקולד לבן מתוק ולסיום – מניפות צבעוניות מהממות ומרשימות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות מוס
שירן מתתיהו
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מוס

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה למרקם אחיד. מעבירים לתבנית בקוטר 18 מרופדת בשקף, משטחים בתחתית התבנית היטב ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
  2. מכינים את מוס השוקולד: משרים את הג׳לטין במים במשך 10 דקות.
  3. ממיסים את השוקולד הלבן עם קרם הקוקוס במיקרוגל במשך דקה ומערבבים לאיחוד והמסה מלאה. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
  4. ממיסים את הג׳לטין במשך 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת המוס.
  5. מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וקרם הקוקוס לקרם יציב. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט ובהדרגה את תערובת מוס השוקולד.
  6. במידה ורוצים להפוך את העוגה לצבעונית, מעבירים מעט מהקרם לשתי קערות וצובעים בצבעי ג’ל מאכל שונים, מומלץ כחול ואדום. שופכים את הקרמים הצבעוניים לתוך הקרם הלבן ומערבבים שלושה סיבובים באמצעות מרית. שופכים את הבלילה מעל תחתית הביסקוויטים ומעבירים למקפיא למשך 6 שעות לפחות.
  7. טובלים אחד אחרי השני שלושה דפי אורז צבעוניים במים עד להתרככות, מקפלים כל דף לחצי על גבי נייר אפייה ומעצבים למניפה. מייבשים בתנור בחום של 100 מעלות למשך שעה.
  8. מחלצים את העוגה מהתבנית ומורידים את השקף.
  9. מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה במיקרוגל במשך דקה ומערבבים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן. יוצרים טפטופים על העוגה כשהגנאש פושר. מקשטים את העוגה במניפות וסוכריות.
עוגת מוס שוקולד לבן מזרח מערב
עוגת מוס שוקולד לבן בצבעי פסטל עדינים. צילום: שירן מתתיהו

הערות

  • ניתן לשמור את העוגה במקרר במשך 5 ימים.
  • ניתן להקפיא את העוגה עד חודש במקפיא. מומלץ להפשיר את העוגה במקרר במשך שעתיים בטרם ההגשה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו ציור: עוגת מוס שוקולד לבן קוקוס בצבעי פסטל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות