כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסילאן
כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסויה: המנה העיקרית האהובה על כל בני המשפחה, גם על גדולים וגם על קטנים. בגרסה טעימה, קלה ופשוטה להכנה
כנפיים בתנור בזיגוג חרדל וסויה: המנה העיקרית האהובה על כל בני המשפחה, גם על גדולים וגם על קטנים. בגרסה טעימה, קלה ופשוטה להכנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.9 קק״ל 1659.6 קק״לפחמימות 31.3 גרם 125.4 גרםשומן 20.8 גרם 83.0 גרםנתרן 1465.7 מ״ג 5862.7 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרםכולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״גסידן 34.9 מ״ג 139.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 434.0 מ״ג 1736.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות415
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 414.9 קק״ל 1659.6 קק״לפחמימות 31.3 גרם 125.4 גרםשומן 20.8 גרם 83.0 גרםנתרן 1465.7 מ״ג 5862.7 מ״גחלבון 24.8 גרם 99.1 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.4 גרםכולסטרול 138.8 מ״ג 555.0 מ״גסידן 34.9 מ״ג 139.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 434.0 מ״ג 1736.0 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 415 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
זיגוג
-
1/4 כוס חרדל גרגיריםגרגירים
-
1/4 כוס סילאן
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות מים
-
1/4 כפית מלח דק
הגשה
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-45 דקות, הופכים צד בכל 15 דקות.
- מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הקמח והמלח, טובלים את הכנפיים ומסדרים על גבי התבנית.
- אופים כ-45 דקות, הופכים צד בכל 15 דקות.
- מכינים את הזיגוג: שמים את כל המרכיבים במחבת עמוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכנפיים האפויות למחבת ומקפיצים במשך כמה דקות, עד שהן מזוגגות מכל הצדדים.
- מפזרים מעל את השומשום ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
ציפיתי את הכנפיים בקמח, הנחתי בתבנית, שמתי מעל את כל יתר , יצא סבבה. אני בעד לא “ללכלך”יותר מידי כלים…..
בכותרת כתוב חרדל וסויה אך במרכיבים חרדל וסילאן ללא הסויה
שלום, תודה על הערתך. זו אכן טעות. אין סויה במתכון. רק רוטב צ’ילי מתוק, חרדל גרגרים וסילאן.
מושלם! אין עלייך בעולם!