לאב גאי: סלט תאילנדי ממכר בתוספת פסטרמה!

סלט תאילנדי שבדרך כלל אוכלים עם עוף טחון או קצוץ, בתוך עלה חסה. מלא בטעמים אסיאתיים מאוזנים, שעושים מסיבה בפה!
סלט תאילנדי שבדרך כלל אוכלים עם עוף טחון או קצוץ, בתוך עלה חסה. מלא בטעמים אסיאתיים מאוזנים, שעושים מסיבה בפה!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.9 קק״ל 1087.0 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 154.1 גרם
    שומן 7.1 גרם 56.7 גרם
    נתרן 1045.4 מ״ג 8363.0 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 245.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 173.8 מ״ג 1390.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.9 קק״ל 1087.0 קק״ל
    פחמימות 19.3 גרם 154.1 גרם
    שומן 7.1 גרם 56.7 גרם
    נתרן 1045.4 מ״ג 8363.0 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 245.7 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 173.8 מ״ג 1390.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור

הסלט הזה משלב חמוץ, חריף ומתוק בצורה שרק המטבח התאילנדי יודע לעשות! לאב גאי שכזה, עם חתיכות פסטרמה עסיסיות ומתובלות עוד לא אכלתם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
רות אוליבר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטרמה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים את שני נתחי הפסטרמה לקוביות קטנטנות, (פחות מסנטימטר).
  2. מחממים ווק ומוסיפים שמן ובצל, מטגנים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים את הפסטרמה הקצוצה, שום וסוכר וממשיכים בטיגון תוך כדי ערבוב עד שינוי הגוון וקבלת תערובת יבשה ללא נוזלים בווק.
  4. מורידים מהאש.
  5. מכינים רוטב: מערבבים בקערה את חומרי הרוטב.
  6. יוצקים שליש כוס מהרוטב מעל תערובת הפסטרמה ומחזירים אותה לבישול על להבה גבוהה.
  7. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 דקות תוך כדי ערבוב, או עד שהרוטב מצטמצם.
  8. מסירים מהאש ומוסיפים שומשום, כוסברה, עלי נענע ומערבבים.
  9. מרכיבים את המנה ומגישים: מניחים על עלה חסה כף גדושה אורז מבושל, ומעליה עוד כף גדושה מתערובת הפסטרמה.

    סלט תאילנדי 1
    ביס מהחלומות בקערית חסה

  10. מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים עם קערית קטנה של רוטב ששמרנו בצד.
  11. סוגרים את עלה החסה וטובלים ברוטב, או יוצקים עוד מעל העלה לפי הטעם ואוכלים.

    סלט תאילנדי 2
    סלט תאילנדי. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: ענת לובל.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לאב גאי: סלט תאילנדי ממכר בתוספת פסטרמה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות