באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

לביבות בטטה וסלט גזר ליום כתום

ארוחה כתומה מזינה, מתוקה וטעימה לכל המשפחה. קחו לכם עשר דקות עבודה, הכינו לביבות בטטה בצ'יק במכשיר הבלנדר של נינג'ה, הוסיפו סלט גזר מושלם ליד ותתענגו
ארוחה כתומה מזינה, מתוקה וטעימה לכל המשפחה. קחו לכם עשר דקות עבודה, הכינו לביבות בטטה בצ'יק במכשיר הבלנדר של נינג'ה, הוסיפו סלט גזר מושלם ליד ותתענגו
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.8 קק״ל 3376.9 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 138.5 גרם
    שומן 14.4 גרם 287.5 גרם
    נתרן 192.4 מ״ג 3849.0 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 50.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 23.5 מ״ג 469.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 178.5 מ״ג 3569.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 168.8 קק״ל 3376.9 קק״ל
    פחמימות 6.9 גרם 138.5 גרם
    שומן 14.4 גרם 287.5 גרם
    נתרן 192.4 מ״ג 3849.0 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 50.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.5 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 28.6 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 1012.8 מ״ג
    סידן 23.5 מ״ג 469.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 178.5 מ״ג 3569.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
Ninja
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

טיגון

לסלט

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבטטות: ממרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מרכיבים את הדיסק כאשר צד הגירוד כלפי מעלה. מכניסים את הבטטה לפתח ההזנה, בוחרים ב- CHOP, דוחפים את הבטטה תוך כדי לקבלת גירוד עבה (כמו מפומפייה).
  2. מערבבים את גרידת הבטטה עם הקמח, הביצים, המלח, אבקת השום והפפריקה המתוקה.
  3. מחממית מחבת עם שמן בעומק של כ- 1 ס”מ. יוצרים לביבות בידיים ומטגנים (מומלץ לטגן באש בינונית למשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה).
  4. מוציאים את הלביבות ומניחיחם על גבי צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן. מגישים חם.
  5. מכינים את סלט הגזר: מרכיבים את המכסה עם פתח ההזנה (ספירולייזר).
  6. מכניסים את הגזר לתוך פתח ההזנה. מהדקים את דיסק החיתוך. מחזקים את מתקן הדחיפה על הגזר ולוחצים על . GO וחוזרים על הפעולה עם כל הגזרים.
  7. מכינים את הרוטב לסלט: מכניסים את מיץ התפוזים, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל למיכל המשקה הקטן ולוחצים על תוכנית PULSE לאיחוד הרכיבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות בטטה וסלט גזר ליום כתום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות

תגיות