לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף לאכול אותן כנשנוש וכמנה ראשונה, או כתוספת מצוינת לכל ארוחה!
לביבות תפוחי אדמה עשירות בגבינות ובצל ירוק, הכי כיף לאכול אותן כנשנוש וכמנה ראשונה, או כתוספת מצוינת לכל ארוחה!
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.8 קק״ל 8194.1 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 310.4 גרם
    שומן 31.3 גרם 781.3 גרם
    נתרן 138.3 מ״ג 3457.3 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 41.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 56.5 גרם
    כולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 176.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 25.5 מ״ג 636.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.8 קק״ל 8194.1 קק״ל
    פחמימות 12.4 גרם 310.4 גרם
    שומן 31.3 גרם 781.3 גרם
    נתרן 138.3 מ״ג 3457.3 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 52.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 41.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 56.5 גרם
    כולסטרול 20.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 7.1 מ״ג 176.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 25.5 מ״ג 636.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
דניאל עמית
X

20 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ללביבות

לטיגון

להגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: קולפים את תפוחי האדמה וגוררים במגררת.

    גוררים את תפוחי האדמה. צילום: טל סיון-ציפורין
    גוררים את תפוחי האדמה. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. סוחטים היטב את תפוחי האדמה להוצאת הנוזלים ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את הביצים, גבינת החלומי, הפטה, הבצל הירוק, הקמח, הפלפל והמלח ומערבבים היטב.

    לביבות תפוחי אדמה - מערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין
    לביבות תפוחי אדמה - מערבבים היטב. צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מחממים את השמן במחבת (עומק של כ-3 ס”מ) ומטגנים את הלביבות עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני עד הזהבה.
    יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם. צילום: טל סיון-ציפורין
    יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם. צילום: טל סיון-ציפורין
    הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

    לביבות תפוחי אדמה - הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    לביבות תפוחי אדמה - הופכים ומטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

  5. מגישים את הלביבות: מערבבים בקערית את השמנת החמוצה והעירית ומגישים לצד הלביבות החמות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות תפוחי אדמה וגבינות של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אורי

    דווקא מתכון נחמד אין לי מושג למה קיבל רק 2.5 כוכבים 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה אורי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות