להשתבלל עם מאפה שבלולי שמרים עם קינמון
מתכון מעולה למאפה שהכי כיף לפתוח איתו את הבוקר, קבלו מתכון לשבלולי שמרים שיציף את הבית בריח מטורף של בצק שמרים חמאתי ורך וקינמוני מתוק
מתכון מעולה למאפה שהכי כיף לפתוח איתו את הבוקר, קבלו מתכון לשבלולי שמרים שיציף את הבית בריח מטורף של בצק שמרים חמאתי ורך וקינמוני מתוק
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3639.2 קק״ל 3639.2 קק״לפחמימות 668.1 גרם 668.1 גרםשומן 110.6 גרם 110.6 גרםנתרן 3660.3 מ״ג 3660.3 מ״גחלבון 71.3 גרם 71.3 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרםשומן רווי 56.2 גרם 56.2 גרםכולסטרול 851.2 מ״ג 851.2 מ״גסידן 377.4 מ״ג 377.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות3639
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3639.2 קק״ל 3639.2 קק״לפחמימות 668.1 גרם 668.1 גרםשומן 110.6 גרם 110.6 גרםנתרן 3660.3 מ״ג 3660.3 מ״גחלבון 71.3 גרם 71.3 גרםסיבים תזונתיים 14.6 גרם 14.6 גרםשומן רווי 56.2 גרם 56.2 גרםכולסטרול 851.2 מ״ג 851.2 מ״גסידן 377.4 מ״ג 377.4 מ״גברזל 7.9 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1062.9 מ״ג 1062.9 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 3639 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
50 גרם חמאה רכה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר חום
-
1 1/2 כפות קינמון טחון
-
1 ביצה Lלמריחה לפני האפייה
אופן הכנה
- שמים סנו סושי - שקיות זיפר L בתוך קערה תואמת ומעבירים לתוכה את כל מרכיבי הבצק. מוציאים את האוויר, סוגרים ולשים היטב את הבצק בתוך השקית. הופכים וממשיכים ללוש עד שכל המרכיבים מתערבבים, נטמעים ומתקבלת בצק אחיד. זה ייקח כ-4-5 דקות.
- משאירים בתוך השקית פתח קטן, מעבירים את השקית למקום חמים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מקמחים קלות את משטח העבודה, מעבירים את הבצק שתפח מהשקית למשטח, לשים קצת ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מברישים את הבצק בחמאה רכה ומפזרים מעל את תערובת הסוכר החום והקינמון.
- מגלגלים את הבצק לרולדה הדוקה, ובעזרת סכין חדה חותכים ל-8 שבלולים.
- מסדרים את השבלולים בתוך תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים במגבת ומתפיחים עוד 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מברישים את השבלולים בביצה טרופה ואופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה משחימה.
אופן הכנה
- שמים סנו סושי - שקיות זיפר L בתוך קערה תואמת ומעבירים לתוכה את כל מרכיבי הבצק. מוציאים את האוויר, סוגרים ולשים היטב את הבצק בתוך השקית. הופכים וממשיכים ללוש עד שכל המרכיבים מתערבבים, נטמעים ומתקבלת בצק אחיד. זה ייקח כ-4-5 דקות.
- משאירים בתוך השקית פתח קטן, מעבירים את השקית למקום חמים ומתפיחים את הבצק כשעה וחצי, או עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מקמחים קלות את משטח העבודה, מעבירים את הבצק שתפח מהשקית למשטח, לשים קצת ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מברישים את הבצק בחמאה רכה ומפזרים מעל את תערובת הסוכר החום והקינמון.
- מגלגלים את הבצק לרולדה הדוקה, ובעזרת סכין חדה חותכים ל-8 שבלולים.
- מסדרים את השבלולים בתוך תבנית אפייה משומנת קלות, מכסים במגבת ומתפיחים עוד 30 דקות.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מברישים את השבלולים בביצה טרופה ואופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה משחימה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אפשר לוותר על שקית סנו ופשוט ללוש במיקסר ?
כן וודאי.
נראה מושלם וטעים!!