להתעלף: קלצונה נוטלה ומסקרפונה
קלצונה נוטלה ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ונוטלה? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
קלצונה נוטלה ומסקרפונה - כי מה יותר טעים מבצק ונוטלה? מתכון פשוט להכנה לקינוח איטלקי עשיר בשוקולד ומסקרפונה שכולם הולכים להתעלף ממנו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 886.5 קק״ל 5318.9 קק״לפחמימות 98.2 גרם 589.4 גרםשומן 47.4 גרם 284.3 גרםנתרן 550.5 מ״ג 3303.0 מ״גחלבון 14.8 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.2 גרםשומן רווי 21.8 גרם 130.7 גרםכולסטרול 52.3 מ״ג 314.0 מ״גסידן 174.0 מ״ג 1043.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 290.4 מ״ג 1742.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות887
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 886.5 קק״ל 5318.9 קק״לפחמימות 98.2 גרם 589.4 גרםשומן 47.4 גרם 284.3 גרםנתרן 550.5 מ״ג 3303.0 מ״גחלבון 14.8 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.2 גרםשומן רווי 21.8 גרם 130.7 גרםכולסטרול 52.3 מ״ג 314.0 מ״גסידן 174.0 מ״ג 1043.8 מ״גברזל 3.0 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 290.4 מ״ג 1742.6 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 887 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם קמח לבן
-
80 גרם מזולה – ללא תוספת מלח
-
1 כף שמרים יבשים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית סוכר לבן
-
300 מ"ל מיםמהברז
-
1 צנצנת נוטלה
-
1 קופסה גבינת מסקרפונה
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים שמרים ומים ומתחילים ללוש.
- מוסיפים קמח, סוכר, מלח ואת המזולה ולשים במשך 10 דקות על מהירות נמוכה .עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
- מרכיבים ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה, מניחים במרכז 2 כפות נוטלה ומורחים (רק באמצע הפיתה).
- מוסיפים כף של מסקרפונה ומורחים על הנוטלה.
- מקפלים את הפיתה שלנו לחצי על המילוי, מהדקים את הסגירה היטב בעזרת מזלג ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד שהבצק משחים היטב. מוציאים ומצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר או מזלפים סירופ שוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים שמרים ומים ומתחילים ללוש.
- מוסיפים קמח, סוכר, מלח ואת המזולה ולשים במשך 10 דקות על מהירות נמוכה .עוטפים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה.
- מרכיבים ואופים: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שווים, כל עיגול מרדדים לגודל של פיתה, מניחים במרכז 2 כפות נוטלה ומורחים (רק באמצע הפיתה).
- מוסיפים כף של מסקרפונה ומורחים על הנוטלה.
- מקפלים את הפיתה שלנו לחצי על המילוי, מהדקים את הסגירה היטב בעזרת מזלג ומניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד שהבצק משחים היטב. מוציאים ומצננים מעט, מפדרים באבקת סוכר או מזלפים סירופ שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן