לחם בננה טבעוני שמגוון את ארוחת הבוקר
יש לכם כמה בננות בשלות במיוחד או סתם בא לכם לגוון? לחם בננה טבעוני בהכנה פשוטה ובזמן עבודה קצר, מתקתק ונימוח עם קינמון ותוספת נטיפי שוקולד צ'יפס
יש לכם כמה בננות בשלות במיוחד או סתם בא לכם לגוון? לחם בננה טבעוני בהכנה פשוטה ובזמן עבודה קצר, מתקתק ונימוח עם קינמון ותוספת נטיפי שוקולד צ'יפס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.3 קק״ל 3601.6 קק״לפחמימות 97.5 גרם 584.9 גרםשומן 21.0 גרם 125.7 גרםנתרן 34.8 מ״ג 208.5 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.0 גרםשומן רווי 10.1 גרם 60.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.7 מ״ג 238.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 527.7 מ״ג 3166.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות600
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.3 קק״ל 3601.6 קק״לפחמימות 97.5 גרם 584.9 גרםשומן 21.0 גרם 125.7 גרםנתרן 34.8 מ״ג 208.5 מ״גחלבון 6.5 גרם 39.1 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 18.0 גרםשומן רווי 10.1 גרם 60.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.7 מ״ג 238.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 14.6 מ״גאשלגן 527.7 מ״ג 3166.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 600 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
3 בננות בינוניותבשלות
-
200 גרם סוכר לבןאו סוכר חום, כוס אחת
-
100 גרם מחמאהמומסת
-
270 גרם קמח לבןשתי כוסות פחות כף
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כוס שוקולד צ’יפסאופציונלי
קישוט
-
1 בננה בינוניתחצויה לאורך
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את הבננות ומועכים היטב. מוסיפים את הסוכר והמחמאה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה. אם רוצים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים. מניחים מעל חצאי בננה עם החתך כלפי מעלה.
- אופים כ-60 דקות, או עד שלחם הבננה נאפה, וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש בלי פירורים. מצננים.
- חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את הבננות ומועכים היטב. מוסיפים את הסוכר והמחמאה ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקינמון ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה. אם רוצים, מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים. מניחים מעל חצאי בננה עם החתך כלפי מעלה.
- אופים כ-60 דקות, או עד שלחם הבננה נאפה, וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש בלי פירורים. מצננים.
- חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן