-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1903.5 קק״ל 1903.5 קק״לפחמימות 387.3 גרם 387.3 גרםשומן 9.7 גרם 9.7 גרםנתרן 3151.7 מ״ג 3151.7 מ״גחלבון 55.2 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.1 מ״ג 75.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 535.2 מ״ג 535.2 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות1904
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1903.5 קק״ל 1903.5 קק״לפחמימות 387.3 גרם 387.3 גרםשומן 9.7 גרם 9.7 גרםנתרן 3151.7 מ״ג 3151.7 מ״גחלבון 55.2 גרם 55.2 גרםסיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.1 מ״ג 75.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 535.2 מ״ג 535.2 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
מרבית הלחמים דורשים המון התעסקות, לכלוך וזמן התפחה ארוך מאוד. בזכות המתכון הזה תהיה לכם כיכר לחם לבן חמה וטעימה עוד באותו היום.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 1904 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם
-
500 גרם קמח לבן
-
375 מ"ל מים בטמפרטורת החדר
-
1 כף שמרים יבשים
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 שקית סנו סושי שקיות צלייה L
אופן הכנה
- מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים.
- מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי ערבול.
- כעבור 5 דקות מוסיפים לתערובת את המלח וממשיכים ללוש במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק שנאסף מדפנות הקערה.
- מכסים ומתפיחים במשך 60 דקות עד להכפלת הנפח.
- מכדררים את הבצק לכדור וחורצים למעלה חתך לאורך כיכר הלחם.
- מכניסים את הכדור של הבצק לשקית צלייה סנו סושי - ומשאירים אותה פתוחה.
- מתפיחים בתוך השקית במשך 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- סוגרים היטב את השקית.
- אופים במשך 30 דקות או עד הזהבה.
- מצננים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים.
- מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי ערבול.
- כעבור 5 דקות מוסיפים לתערובת את המלח וממשיכים ללוש במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק שנאסף מדפנות הקערה.
- מכסים ומתפיחים במשך 60 דקות עד להכפלת הנפח.
- מכדררים את הבצק לכדור וחורצים למעלה חתך לאורך כיכר הלחם.
- מכניסים את הכדור של הבצק לשקית צלייה סנו סושי - ומשאירים אותה פתוחה.
- מתפיחים בתוך השקית במשך 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- סוגרים היטב את השקית.
- אופים במשך 30 דקות או עד הזהבה.
- מצננים היטב ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (22)
אם אני רוצה להכין עם קמח מולינו לא גלוון מה יחס המים?
היי רותי, לא בדקנו כך שקשה לנו לדעת. בעיקרון היחס אמור להישאר אותו הדבר
אפשר גם עם קמח מלא?
היי אמירה, אפשר לנסות להמיר חצי מכמות הקמח במתכון.
לא צריך לחוקק את השקית לפני ההכנסה לתנור?
אם הכוונה למילה ‘לחורר’ אז לא