טיפ מקרר Hisense
לאחר ההכנה ניתן לפרק את הלחם, לשמור בשקית במנות קטנות ולאחסן בתא ההקפאה. כך כשמתחשק לנשנש הוציאו מתא ההקפאה וחממו כמה דקות בתנור.
לחם קופים זה שם חביב למאפה שמרים שמורכב ממלא כדורי בצק קטנים, מצופים בחמאה, סוכר וקינמון, שתופחים בזמן האפייה והופכים למאפה שלם שאפשר לאכול בתלישה. הוא טעים, ארומטי וקל להכנה – אתם חייבים לנסות!
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 129 | כמות מנות 30 |
---|
לאחר ההכנה ניתן לפרק את הלחם, לשמור בשקית במנות קטנות ולאחסן בתא ההקפאה. כך כשמתחשק לנשנש הוציאו מתא ההקפאה וחממו כמה דקות בתנור.