-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1289.8 קק״ל 1289.8 קק״לפחמימות 121.9 גרם 121.9 גרםשומן 78.8 גרם 78.8 גרםנתרן 3517.4 מ״ג 3517.4 מ״גחלבון 25.5 גרם 25.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרםכולסטרול 352.8 מ״ג 352.8 מ״גסידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 639.8 מ״ג 639.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1290
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1289.8 קק״ל 1289.8 קק״לפחמימות 121.9 גרם 121.9 גרםשומן 78.8 גרם 78.8 גרםנתרן 3517.4 מ״ג 3517.4 מ״גחלבון 25.5 גרם 25.5 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 1.9 גרםשומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרםכולסטרול 352.8 מ״ג 352.8 מ״גסידן 402.2 מ״ג 402.2 מ״גברזל 2.4 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 639.8 מ״ג 639.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1290 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחם תירס
-
1כוס או 140 גרם קמח תירס אינסטנט
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
3 כפות גדושות סוכר חום
-
1 כפית מלח דק
-
1 ביצה L
-
1 כוס רוויון
-
3 כפות שמן קנולהאו חמאה מומסת
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים את התבנית הריקה לתנור על מנת שתתחמם היטב למשך 20 דקות.
3. במקביל: מערבבים יחד את החומרים היבשים בקערה בינונית.
4. בקערה גדולה מערבבים את החומרים הרטובים ותוך כדי ערבוב מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים.
5. מוציאים בזהירות את התבנית החמה ויוצקים מיד את 3 כפות שמן והחמאה ומחזירים לתנור למספר דקות נוספות על מנת שהחמאה תימס.
6. שופכים את תערובת הלחם לתוך התבנית ואופים במשך כ- 25 דקות עד שמרכז הלחם יציב וזהוב.
7. מוציאים מהתנור, מחלצים מהתבנית ומקררים על רשת צינון.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכניסים את התבנית הריקה לתנור על מנת שתתחמם היטב למשך 20 דקות.
3. במקביל: מערבבים יחד את החומרים היבשים בקערה בינונית.
4. בקערה גדולה מערבבים את החומרים הרטובים ותוך כדי ערבוב מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים.
5. מוציאים בזהירות את התבנית החמה ויוצקים מיד את 3 כפות שמן והחמאה ומחזירים לתנור למספר דקות נוספות על מנת שהחמאה תימס.
6. שופכים את תערובת הלחם לתוך התבנית ואופים במשך כ- 25 דקות עד שמרכז הלחם יציב וזהוב.
7. מוציאים מהתנור, מחלצים מהתבנית ומקררים על רשת צינון.