רקע הנמל מעודכן

ללקק את האצבעות: פסטה במילוי מוצרלה מטוגנת

ההתמכרות החדשה שלכם שמתאימה בדיוק לשבועות: פסטה במילוי גבינה נמתחת, מטוגנת עם פירורי לחם מתובלים. התכוננו ללקק את האצבעות!
ההתמכרות החדשה שלכם שמתאימה בדיוק לשבועות: פסטה במילוי גבינה נמתחת, מטוגנת עם פירורי לחם מתובלים. התכוננו ללקק את האצבעות!
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.3 קק״ל 2551.7 קק״ל
    פחמימות 80.4 גרם 401.8 גרם
    שומן 36.4 גרם 182.2 גרם
    נתרן 733.0 מ״ג 3665.0 מ״ג
    חלבון 47.5 גרם 237.4 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 128.4 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 150.2 גרם
    כולסטרול 57.0 מ״ג 284.8 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 1863.9 מ״ג
    ברזל 22.5 מ״ג 112.3 מ״ג
    אשלגן 145.6 מ״ג 728.0 מ״ג
    אבץ 23.4 מ״ג 117.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    510
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 510.3 קק״ל 2551.7 קק״ל
    פחמימות 80.4 גרם 401.8 גרם
    שומן 36.4 גרם 182.2 גרם
    נתרן 733.0 מ״ג 3665.0 מ״ג
    חלבון 47.5 גרם 237.4 גרם
    סיבים תזונתיים 25.7 גרם 128.4 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 150.2 גרם
    כולסטרול 57.0 מ״ג 284.8 מ״ג
    סידן 372.8 מ״ג 1863.9 מ״ג
    ברזל 22.5 מ״ג 112.3 מ״ג
    אשלגן 145.6 מ״ג 728.0 מ״ג
    אבץ 23.4 מ״ג 117.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
שיר פורטמן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, כמעט עד הסוף. 
  2. טורפים בקערה ביצה עם מלח ופלפל.
  3. בקערה נוספת שמים פירורי לחם עם מלח, פלפל ומעט שבבי צ’ילי.
  4. מחממים במחבת גדולה שמן לטיגון.
  5. חותכים את המוצרלה לחתיכות שמתאימות לגודל הפסטה ומכניסים לכל פסטה חתיכה של מוצרלה.
  6. טובלים את הפסטה הממולאת בביצה ולאחר מכן מעבירים לתערובת פירורי הלחם, מצפים מכל הצדדים ומעבירים מיד לטיגון.
  7. מזהיבים את הפסטה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ללקק את האצבעות: פסטה במילוי מוצרלה מטוגנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות