הכי פשוט והכי טעים – פסטה ברוטב ראגו קלאסי

קלאסיקה שלעולם לא נמאסת: פסטה ברוטב ראגו בקר, מבושל ביין אדום, עגבניות ותבלינים שמעלים ניחוחות של איטליה. מתכון פשוט וקל לארוחת ערב משפחתית
קלאסיקה שלעולם לא נמאסת: פסטה ברוטב ראגו בקר, מבושל ביין אדום, עגבניות ותבלינים שמעלים ניחוחות של איטליה. מתכון פשוט וקל לארוחת ערב משפחתית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    815
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.4 קק״ל 4892.7 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 250.7 גרם
    סוכר 7.9 גרם 47.1 גרם
    שומן 58.3 גרם 349.8 גרם
    נתרן 1241.5 מ״ג 7449.2 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 169.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 116.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 280.2 מ״ג 1681.3 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה ו-30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    815
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.4 קק״ל 4892.7 קק״ל
    פחמימות 41.8 גרם 250.7 גרם
    סוכר 7.9 גרם 47.1 גרם
    שומן 58.3 גרם 349.8 גרם
    נתרן 1241.5 מ״ג 7449.2 מ״ג
    חלבון 28.2 גרם 169.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.3 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 19.4 מ״ג 116.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 280.2 מ״ג 1681.3 מ״ג
    אבץ 5.4 מ״ג 32.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים שום, בצל, תימין ורוזמרין.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום ובשר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהבשר משנה את צבעו וכל הנוזלים במחבת הצטמצמו.
  3. מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל רך והמחבת יבשה.
  4. מוסיפים יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות עד שהיין הצטמצם.
  5. מוסיפים תיבולית עשבי תיבול ומערבבים כדקה.
  6. מוסיפים קוביות עגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי כשעה תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מצטמצמים. במהלך הבישול מתבלים במלח ופלפל.
  8. מבשלים את הפסטה: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
  9. מגישים: מחלקים פסטה לקערות, יוצקים רוטב מעל, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי פשוט והכי טעים – פסטה ברוטב ראגו קלאסי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות