-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 349.4 קק״ל 1397.7 קק״לפחמימות 8.4 גרם 33.5 גרםשומן 33.9 גרם 135.5 גרםנתרן 48.5 מ״ג 194.1 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 74.0 מ״גסידן 47.7 מ״ג 190.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 215.8 מ״ג 863.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות349
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 349.4 קק״ל 1397.7 קק״לפחמימות 8.4 גרם 33.5 גרםשומן 33.9 גרם 135.5 גרםנתרן 48.5 מ״ג 194.1 מ״גחלבון 5.0 גרם 20.0 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.1 גרםשומן רווי 5.7 גרם 22.9 גרםכולסטרול 18.5 מ״ג 74.0 מ״גסידן 47.7 מ״ג 190.8 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״גאשלגן 215.8 מ״ג 863.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 349 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מבשלים את הלשון בסיר עם מים במשך שעתיים, או בסיר לחץ במשך 75 דקות. מצננים ומקלפים את העור. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומניחים בצד.
- קולפים וחותכים גס את שיני השום.
- במחבת סוטאז’ רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
- מניחים מעל את פרוסות הלשון אחת לצד השנייה בשכבה אחת.
- מערבבים את כל התבלינים עם המים ויוצקים מעל פרוסות הלשון בצורה שווה.
- מוסיפים את עשבי התיבול ועלי הדפנה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.
אופן הכנה
- מבשלים את הלשון בסיר עם מים במשך שעתיים, או בסיר לחץ במשך 75 דקות. מצננים ומקלפים את העור. חותכים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומניחים בצד.
- קולפים וחותכים גס את שיני השום.
- במחבת סוטאז’ רחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
- מניחים מעל את פרוסות הלשון אחת לצד השנייה בשכבה אחת.
- מערבבים את כל התבלינים עם המים ויוצקים מעל פרוסות הלשון בצורה שווה.
- מוסיפים את עשבי התיבול ועלי הדפנה, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
סבתי זל הייתה מכינה ממש מעדן