רקע ראש השנה

מאפה טארט תפוחים מהיר

מאפה מהיר וקל להכנה של טארט מבצק עלים שחותכים למלבנים אישיים עם פרוסות דקות של תפוחים, חמאה, סוכר חום וקינמון
מאפה מהיר וקל להכנה של טארט מבצק עלים שחותכים למלבנים אישיים עם פרוסות דקות של תפוחים, חמאה, סוכר חום וקינמון
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 626.2 קק״ל 5009.8 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 813.4 גרם
    שומן 74.0 גרם 592.2 גרם
    נתרן 378.2 מ״ג 3025.8 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 362.8 גרם
    סיבים תזונתיים 41.6 גרם 332.4 גרם
    שומן רווי 57.7 גרם 461.3 גרם
    כולסטרול 52.4 מ״ג 419.5 מ״ג
    סידן 55.2 מ״ג 441.3 מ״ג
    ברזל 39.7 מ״ג 317.6 מ״ג
    אשלגן 153.0 מ״ג 1224.2 מ״ג
    אבץ 39.8 מ״ג 318.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    626
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 626.2 קק״ל 5009.8 קק״ל
    פחמימות 101.7 גרם 813.4 גרם
    שומן 74.0 גרם 592.2 גרם
    נתרן 378.2 מ״ג 3025.8 מ״ג
    חלבון 45.4 גרם 362.8 גרם
    סיבים תזונתיים 41.6 גרם 332.4 גרם
    שומן רווי 57.7 גרם 461.3 גרם
    כולסטרול 52.4 מ״ג 419.5 מ״ג
    סידן 55.2 מ״ג 441.3 מ״ג
    ברזל 39.7 מ״ג 317.6 מ״ג
    אשלגן 153.0 מ״ג 1224.2 מ״ג
    אבץ 39.8 מ״ג 318.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
רון יוחננוב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות מצב אפייה (חום עליון ותחתון).
  2. פורסים את הבצק וחותכים למלבנים בגודל 10X15 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים אגוזים.
    טארט תפוחים 11
    חותכים את הבצק למלבנים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים אגוזים. צילום: נמרוד סונדרס
    טארט תפוחים 10
    צילום: נמרוד סונדרס

    טארט תפוחים 9
    צילום: נמרוד סונדרס

  3. מוציאים את הליבה מהתפוחים.

    טארט תפוחים 6
    מוציאים את הליבה מהתפוחים. צילום: נמרוד סונדרס

  4. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומניחים על הבצק בחפיפה אחד על השני.
    טארט תפוחים 8
    פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומניחים על הבצק בחפיפה אחד על השני. צילום: נמרוד סונדרס

    טארט תפוחים 7
    צילום: נמרוד סונדרס

  5. חותכים את החמאה לקוביות דקות ומניחים מעל התפוחים.
  6. בוזקים מעל את הסוכר והקינמון ואופים בתנור במשך כ-30 דקות, עד הזהבה. מצננים מעט.
  7. מכינים את הזיגוג: שמים בסיר את הסוכר, המים, תמצית הווניל וגרידת הלימון ומבשלים במשך כ-10 דקות על להבה בינונית.
  8. מברישים את המאפים בזיגוג ומגישים.
    טארט תפוחים 5
    מברישים את המאפים בזיגוג. צילום: נמרוד סונדרס
    טארט תפוחים 4
    צילום: נמרוד סונדרס
    טארט תפוחים 3
    צילום: נמרוד סונדרס

    טארט תפוחים 2
    טארט תפוחים מושלם! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה טארט תפוחים מהיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    עדי ארבל

    עד כמה קריטיים האגוזים? אפשר להחליף במשהו אחר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדי, אפשר לוותר על האגוזים

    Avatar
    ללי

    אפשר עם תפוחי גרנד או שהם חמוצים מידי? כמה זמן מראש אפשר להכין?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להכין יום מראש. נמליץ להכין עם כל תפוח שאוהבים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות