-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.1 קק״ל 2204.5 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.5 גרםסוכר 7.0 גרם 27.9 גרםשומן 25.0 גרם 100.2 גרםנתרן 854.5 מ״ג 3418.2 מ״גחלבון 38.9 גרם 155.6 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרםכולסטרול 142.8 מ״ג 571.0 מ״גסידן 59.3 מ״ג 237.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 705.6 מ״ג 2822.3 מ״גאבץ 9.2 מ״ג 36.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 40 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות551
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 551.1 קק״ל 2204.5 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.5 גרםסוכר 7.0 גרם 27.9 גרםשומן 25.0 גרם 100.2 גרםנתרן 854.5 מ״ג 3418.2 מ״גחלבון 38.9 גרם 155.6 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.5 גרםשומן רווי 7.1 גרם 28.5 גרםכולסטרול 142.8 מ״ג 571.0 מ״גסידן 59.3 מ״ג 237.1 מ״גברזל 5.4 מ״ג 21.5 מ״גאשלגן 705.6 מ״ג 2822.3 מ״גאבץ 9.2 מ״ג 36.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 551 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1 פלפל ירוק בהיר בינוניחתוך לרצועות
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לחצאי טבעות
-
4 שיני שוםמעוכות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 חבילה אטריות ביציםנודלס
-
1/2 גבעול ברוקולי
-
1 גזר בינוניחתוך לרצועות דקיקות
-
3 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
2 כפות רוטב סצ’ואן קנוראו לפי הטעם
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
הגשה
-
חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מסדרים את הבשר, הפלפלים, הבצל, השום והגינג’ר בתבנית משומנת ואופים במשך 10 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מפוררים את גושי הבשר ומערבבים קלות את תכולת התבנית.
- מחזירים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
- בינתיים מניחים את הנודלס והברוקולי בקערה גדולה, יוצקים מעל מים רותחים לכיסוי ומשאירים למשך 5 דקות. מסננים.
- מוסיפים את האטריות, הברוקולי והגזר לתבנית עם הבשר.
- יוצקים מעל רוטב סצ’ואן וסויה ומערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מחזירים את התבנית לתנור למשך 5 דקות.
- מפזרים בצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מסדרים את הבשר, הפלפלים, הבצל, השום והגינג’ר בתבנית משומנת ואופים במשך 10 דקות.
- מוציאים את התבנית מהתנור, מפוררים את גושי הבשר ומערבבים קלות את תכולת התבנית.
- מחזירים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
- בינתיים מניחים את הנודלס והברוקולי בקערה גדולה, יוצקים מעל מים רותחים לכיסוי ומשאירים למשך 5 דקות. מסננים.
- מוסיפים את האטריות, הברוקולי והגזר לתבנית עם הבשר.
- יוצקים מעל רוטב סצ’ואן וסויה ומערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מחזירים את התבנית לתנור למשך 5 דקות.
- מפזרים בצל ירוק ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן