-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.3 קק״ל 5298.6 קק״לפחמימות 91.9 גרם 735.1 גרםשומן 33.6 גרם 268.9 גרםנתרן 464.9 מ״ג 3719.1 מ״גחלבון 9.8 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.7 גרםשומן רווי 15.0 גרם 120.0 גרםכולסטרול 111.3 מ״ג 890.0 מ״גסידן 66.6 מ״ג 533.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.7 מ״גאשלגן 295.4 מ״ג 2363.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות662
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.3 קק״ל 5298.6 קק״לפחמימות 91.9 גרם 735.1 גרםשומן 33.6 גרם 268.9 גרםנתרן 464.9 מ״ג 3719.1 מ״גחלבון 9.8 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.7 גרםשומן רווי 15.0 גרם 120.0 גרםכולסטרול 111.3 מ״ג 890.0 מ״גסידן 66.6 מ״ג 533.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.7 מ״גאשלגן 295.4 מ״ג 2363.1 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 15.0 מ״גסגור
איזה כיף זה לקבל עוגיית שוקולד צ’יפס ואגוזי פקאן ענקית ומוגזמת! כזאת שיודעים מראש שלא תיגמר תוך ביס או שניים ותשאיר אותנו עם טעם של עוד, אלא תמלא אותנו בכל המתיקות והטעם שבעולם. קבלו מתכון של בן שי לעוגיות ג’אמבו אולטימטיביות – חובה לכל אוהבי מתוקים בכלל ועוגיות בפרט.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 662 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות שוקולד צ'יפס
-
100 גרם נטיפי שוקולד צ’יפס
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם אגוזי פקאןקלויים
-
300 גרם קמח לבן
-
1 כפית מלח דק
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
120 גרם חמאה רכה
-
100 גרם סוכר לבן
-
120 גרם סוכר חוםבהיר
-
2 ביצים L
-
2 כפיות תמצית וניל
אופן הכנה
- קוצצים את השוקולד ואגוזי הפקאן.
- מערבבים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
- מקרימים במיקסר עם וו בלון את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה מעט.
- מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תערובת הקמח, השוקולדים והפקאנים ומערבבים שוב לאיחוד.
- מכסים את הקערה ומקררים שעה-שעתיים, עדיף ללילה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-7-8 כדורים במשקל 140-150 גרם האחד ומסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 20-25 דקות להזהבה יפה.
אופן הכנה
- קוצצים את השוקולד ואגוזי הפקאן.
- מערבבים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
- מקרימים במיקסר עם וו בלון את החמאה עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה מעט.
- מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את תערובת הקמח, השוקולדים והפקאנים ומערבבים שוב לאיחוד.
- מכסים את הקערה ומקררים שעה-שעתיים, עדיף ללילה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-7-8 כדורים במשקל 140-150 גרם האחד ומסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 20-25 דקות להזהבה יפה.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן