-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 97.4 קק״ל 4675.7 קק״לפחמימות 7.0 גרם 337.2 גרםשומן 5.2 גרם 247.9 גרםנתרן 35.2 מ״ג 1688.1 מ״גחלבון 0.5 גרם 23.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 43.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 147.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 358.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 61.3 מ״ג 2941.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות97
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 97.4 קק״ל 4675.7 קק״לפחמימות 7.0 גרם 337.2 גרםשומן 5.2 גרם 247.9 גרםנתרן 35.2 מ״ג 1688.1 מ״גחלבון 0.5 גרם 23.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 43.0 גרםשומן רווי 3.1 גרם 147.3 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 358.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 61.3 מ״ג 2941.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 97 | כמות מנות 48 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
3כוסות או 420 גרם קמח ללא גלוטןקמח תמי רב תכליתי
-
200 גרם נטורינה קוקוסרכה ובטמפרטורת החדר
-
1כוס או 120 גרם אבקת סוכר
-
1כפית או 5 גרם אבקת אפייה
-
1/2כוס או 120 גרם מיץ תפוזים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף תמצית וניל
מלית
-
1 קופסה ממרח תמרים
-
1כוס או 100 גרם קוקוס טחון
-
1 1/2כוסות או 150 גרם אגוזי מלךקצוצים
עיטור
-
1 שקית אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל בצק לעלה עגול בעובי חצי סנטימטר.
- ממלאים את המגולגלות: מורחים על כל עיגול בצק ממרח תמרים, ומפזרים מעל אגוזים קצוצים וקוקוס.
- חותכים בעזרת גלגלת פיצה (או סכין) את עיגול הבצק ל-16 משולשים שווים.
- מגלגלים כל משולש מהחלק החיצוני הרחב, כלפי פנים.
- ממשיכים באותו האופן עם שני עיגולי הבצק הנוספים, עד שנוצרות 48 עוגיות מגולגלות.
- מסדרים את המגולגלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור במשך 12 דקות.
- לאחר שהעוגיות התקררו מעט, מפזרים עליהן אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ומרדדים כל בצק לעלה עגול בעובי חצי סנטימטר.
- ממלאים את המגולגלות: מורחים על כל עיגול בצק ממרח תמרים, ומפזרים מעל אגוזים קצוצים וקוקוס.
- חותכים בעזרת גלגלת פיצה (או סכין) את עיגול הבצק ל-16 משולשים שווים.
- מגלגלים כל משולש מהחלק החיצוני הרחב, כלפי פנים.
- ממשיכים באותו האופן עם שני עיגולי הבצק הנוספים, עד שנוצרות 48 עוגיות מגולגלות.
- מסדרים את המגולגלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור במשך 12 דקות.
- לאחר שהעוגיות התקררו מעט, מפזרים עליהן אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן