ווי שף! מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים
מנה שנשמעת גורמה לחלוטין אבל למעשה קלה מאין כמותה להכנה. מנת מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים שתגרוף מחמאות בלי סוף בארוחת החג
מנה שנשמעת גורמה לחלוטין אבל למעשה קלה מאין כמותה להכנה. מנת מדליוני פילה עם בצלים מקורמלים שתגרוף מחמאות בלי סוף בארוחת החג
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 611.4 קק״ל 1834.1 קק״לפחמימות 68.3 גרם 204.9 גרםשומן 27.1 גרם 81.2 גרםנתרן 692.4 מ״ג 2077.1 מ״גחלבון 51.4 גרם 154.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.4 גרםשומן רווי 10.4 גרם 31.2 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 87.4 מ״ג 262.3 מ״גברזל 9.5 מ״ג 28.6 מ״גאשלגן 1786.9 מ״ג 5360.6 מ״גאבץ 22.1 מ״ג 66.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות611
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 611.4 קק״ל 1834.1 קק״לפחמימות 68.3 גרם 204.9 גרםשומן 27.1 גרם 81.2 גרםנתרן 692.4 מ״ג 2077.1 מ״גחלבון 51.4 גרם 154.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 4.4 גרםשומן רווי 10.4 גרם 31.2 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 360.0 מ״גסידן 87.4 מ״ג 262.3 מ״גברזל 9.5 מ״ג 28.6 מ״גאשלגן 1786.9 מ״ג 5360.6 מ״גאבץ 22.1 מ״ג 66.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 611 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצלים מקורמלים
-
1כוס או 240 מ"ל יין אדום יבש
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1 קורט מלח דק
-
2 בצלים סגולים בינונייםקלופים וחתוכים לפרוסות גסות
מדליוני פילה
-
800 גרם פילה בקרמיושן, חתוך למדליונים של 1.5 ס"מ
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הבצלים: שמים במחבת את היין, הסוכר והחומץ הבלסמי ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מוסיפים את המלח ומערבבים.
- מסדרים את הבצלים בתוך המחבת עם החתך כלפי מטה ומבשלים בלי להזיז כ-15 דקות. הופכים בזהירות בעזרת מזלג וסכין או מלקחיים לצד השני, וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. מצננים. שומרים על שאריות הרוטב.
- מכינים את המדליונים: מתבלים את מדליוני הפילה במעט מלח גס ופלפל גרוס. מחממים מחבת לסטייקים וצולים את המדליונים על חום בינוני למשך דקה אחת מכל צד.
- מרכיבים את המנה: מניחים בכל צלחת הגשה 2 מדליוני פילה, 3-4 גבעולי אספרגוס ו-2 בצלים מקורמלים. מטפטפים מעל את שאריות רוטב היין האדום, מפזרים ענפי תימין ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצלים: שמים במחבת את היין, הסוכר והחומץ הבלסמי ומבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. מוסיפים את המלח ומערבבים.
- מסדרים את הבצלים בתוך המחבת עם החתך כלפי מטה ומבשלים בלי להזיז כ-15 דקות. הופכים בזהירות בעזרת מזלג וסכין או מלקחיים לצד השני, וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. מצננים. שומרים על שאריות הרוטב.
- מכינים את המדליונים: מתבלים את מדליוני הפילה במעט מלח גס ופלפל גרוס. מחממים מחבת לסטייקים וצולים את המדליונים על חום בינוני למשך דקה אחת מכל צד.
- מרכיבים את המנה: מניחים בכל צלחת הגשה 2 מדליוני פילה, 3-4 גבעולי אספרגוס ו-2 בצלים מקורמלים. מטפטפים מעל את שאריות רוטב היין האדום, מפזרים ענפי תימין ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם הבשר עבר יישון או תהליך אחר לפני?
היי סיגלית, כן, תוכלי לראות ברשימת המצרכים, מתחת למצרך של פילה הבקר שהבשר מיושן