מהשדה, לא מהים: פיש אנד צ’יפס טבעוני, פריך ומעולה
- ליאור קליין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות0
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״לפחמימות 0.0 גרם 0.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מנה נהדרת וקלה להכנה, כיפית לארוחת ערב מפנקת או ארוחת צהריים מעולה! פיש אנד צ’יפס טבעוני עם אצבעות שניצל טופו תירס מופלאות וצ’יפס פריך ומתפצח שכיף לנשנש עד אין סוף. תכפילו כמויות כי כולם ירצו לזלול לכם את האוכל, שלא תישארו עם צלחת ריקה!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 0 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיש אנד צ'יפס
-
4 יחידות שניצל טופו עם תירס משק ויילר
-
4 יחידות תפוחי אדמהאדומים גדולים
-
לטיגון
הגשה
-
ושום קצוצים ביחד
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- מניחים בתבנית האפייה את השניצלים ואופים בתנור במשך 15 דקות. אחרי האפייה חוצים כל שניצל לשתי רצועות ארוכות.
- פורסים את תפוחי האדמה וכל פרוסה חותכים לרצועות ארוכות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צ’יפס בצבע זהוב.
- בעזרת כף מחוררת מוציאים את הצי’פס מהסיר לצלחת מרופדת בנייר סופג, זורים מלח ומערבבים.
- מסדרים את הצ’יפס והשניצלים בסלסלה עם נייר, שמים בקערה אחת את השום והפטרוזיליה הקצוצים ובקערה נוספת את המיונז הטבעוני לטבילת הפיש אנד צ’יפס ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- מניחים בתבנית האפייה את השניצלים ואופים בתנור במשך 15 דקות. אחרי האפייה חוצים כל שניצל לשתי רצועות ארוכות.
- פורסים את תפוחי האדמה וכל פרוסה חותכים לרצועות ארוכות.
- מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צ’יפס בצבע זהוב.
- בעזרת כף מחוררת מוציאים את הצי’פס מהסיר לצלחת מרופדת בנייר סופג, זורים מלח ומערבבים.
- מסדרים את הצ’יפס והשניצלים בסלסלה עם נייר, שמים בקערה אחת את השום והפטרוזיליה הקצוצים ובקערה נוספת את המיונז הטבעוני לטבילת הפיש אנד צ’יפס ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
היכן ניתן לרכוש את המוצרים המוכנים של משק ויילר?
מה הכוונה מוכנים? כל המוצרים של משק ויילר נמכרים ברוב רשתות השיווק.
אתם רציניים שאתם קוראים לזה מתכון? זה פרסומת… אתם מביישים את האתר…. מחממים תנור ומכניסים שניצל מוכן- ממש אתר אוכל רציני
היי רועי, המטרה היא לתת רעיונות נוספים לאכילת השניצלים, ולא רק בדרך הסטנדרטית שלהם. מוזמן להכין או לא 🙂