מוס יוגורט ופרג בתוספת תותים ברוטב בלסמי
קינוח מעניין ולא שגרתי שיטריף את האורחים שלכם! מוס יוגורט מתוק מנוקד בפרג ומעליו תותים שמתבשלים בסוכר וחומץ בלסמי. סיומת לא שגרתית לארוחה וטעימה בטירוף
קינוח מעניין ולא שגרתי שיטריף את האורחים שלכם! מוס יוגורט מתוק מנוקד בפרג ומעליו תותים שמתבשלים בסוכר וחומץ בלסמי. סיומת לא שגרתית לארוחה וטעימה בטירוף
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.4 קק״ל 1400.3 קק״לפחמימות 16.4 גרם 98.2 גרםשומן 17.4 גרם 104.4 גרםנתרן 15.5 מ״ג 93.1 מ״גחלבון 2.9 גרם 17.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.9 גרםשומן רווי 10.6 גרם 63.4 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״גסידן 58.3 מ״ג 349.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 101.8 מ״ג 611.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות233
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.4 קק״ל 1400.3 קק״לפחמימות 16.4 גרם 98.2 גרםשומן 17.4 גרם 104.4 גרםנתרן 15.5 מ״ג 93.1 מ״גחלבון 2.9 גרם 17.3 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.9 גרםשומן רווי 10.6 גרם 63.4 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 27.0 מ״גסידן 58.3 מ״ג 349.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 101.8 מ״ג 611.1 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״גסגור
אומרים שפרג הוא טעם נרכש – אם תכינו את המתכון הזה, הילדים שלכם ירכשו את הטעם במהירות האור. מוס יוגורט עם פרג ותותים עסיסיים שמכינים כל כך מהר וטורפים עוד יותר מהר – קינוח מטריף ומתוק באפס מאמץ!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 233 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1 כפית פרג טחון
-
1גביע או 180 גרם יוגורט כבשים
תותים
-
12 תותים בינוניים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית חומץ בלסמי
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר והפרג עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את היוגורט ומקציפים עוד כדקה.
- מחלקים את הקצפת לכוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד (אפשר להכין גם יומיים מראש ולשמור במקרר).
- לפני ההגשה: מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר והחומץ הבלסמי. משהים כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.
- על כל כוס מוס מוזגים 2 כפות מסלט התותים עם מעט מהנוזלים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר והפרג עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את היוגורט ומקציפים עוד כדקה.
- מחלקים את הקצפת לכוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד (אפשר להכין גם יומיים מראש ולשמור במקרר).
- לפני ההגשה: מערבבים בקערה את התותים עם הסוכר והחומץ הבלסמי. משהים כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.
- על כל כוס מוס מוזגים 2 כפות מסלט התותים עם מעט מהנוזלים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
חיפשתי מתכון כזה תודה רבה
בשמחה!
אין אופן הכנה…
תודה רבה על ההערה. המתכון עודכן.