מועכים וזוללים: סלט עגבניות שרי מעוכות

סלט עגבניות בשיטה גאונית ומהירה! סלט מעגבניות שרי שנמעכות ביד, עם בצל ירוק ועלי פטרוזיליה ונענע קצוצים דק, שמוגש לצד גבינה בולגרית ופיתה שתספוג את כל הטוב הזה
סלט עגבניות בשיטה גאונית ומהירה! סלט מעגבניות שרי שנמעכות ביד, עם בצל ירוק ועלי פטרוזיליה ונענע קצוצים דק, שמוגש לצד גבינה בולגרית ופיתה שתספוג את כל הטוב הזה
  • Berko Made
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.7 קק״ל 742.8 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.5 גרם
    שומן 9.3 גרם 37.1 גרם
    נתרן 696.2 מ״ג 2784.6 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 179.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 401.7 מ״ג 1606.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    186
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 185.7 קק״ל 742.8 קק״ל
    פחמימות 19.4 גרם 77.5 גרם
    שומן 9.3 גרם 37.1 גרם
    נתרן 696.2 מ״ג 2784.6 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 7.8 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 179.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 401.7 מ״ג 1606.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

הנה משהו שלא ידעתם על עגבניות שרי – הרבה יותר טעים למעוך אותן במקום לחתוך!

משהו בביס נהיה קראנצ’י כזה וכייפי, בעצם כמו לאכול עגבנייה שלמה רק בלי החשש מהשפריצים.

זה גם כיף נורא להכין… (הפעם השפריצים באופן הכנה אז תיזהרו).

סלט עגבניות שרי עם עשבי תיבול שכל מה שצריך לידו זו פיתה שאפשר לטבול במיץ וקצת בולגרית או כל גבינה אחרת שאוהבים. תענוג מושלם!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
Berko Made
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והפלפל החריף.
  2. בקערה גדולה, מועכים את העגבניות אחת אחת (אני ממליצה להחזיק עם האצבע והאגודל את שני הקצוות של העגבנייה ולתת צביטה. כדאי לכסות עם היד השנייה מעל כדי לעצור את השפריצים).
    מועכים בקערה גדולה מועכים את עגבניות השרי אחת אחת. צילום: Berko Made
    מועכים בקערה גדולה מועכים את עגבניות השרי אחת אחת. צילום: Berko Made

    מועכים בקערה גדולה מועכים את עגבניות השרי אחת אחת. צילום: Berko Made
    מועכים בקערה גדולה מועכים את עגבניות השרי אחת אחת. צילום: Berko Made

  3. מוסיפים לעגבניות את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והפלפל החריף שחתכנו מראש ובעזרת הידיים (אפשר גם עם סכין כמובן) קורעים את עלי הנענע ומוסיפים לקערה.

    מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והנענע. צילום: Berko Made
    מוסיפים לקערה את הבצל הירוק, הפטרוזיליה והנענע. צילום: Berko Made

  4. מתבלים בשמן זית, מלח ומיץ לימון.
  5. מערבבים היטב ומגישים עם פיתה וגבינה בולגרית בצד.

    מתבלים, מערבבים ומגישים עם פיתה וגבינה בולגרית בצד. צילום: Berko Made
    מתבלים, מערבבים ומגישים עם פיתה וגבינה בולגרית בצד. צילום: Berko Made


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מועכים וזוללים: סלט עגבניות שרי מעוכות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות