מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות של מאיר אדוני

מאיר אדוני מכין לכם קינוח סודי מבית משפחת אדוני: מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות. מנה חגיגית ומיוחדת, מושלמת לסופה של ארוחת החג
מאיר אדוני מכין לכם קינוח סודי מבית משפחת אדוני: מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות. מנה חגיגית ומיוחדת, מושלמת לסופה של ארוחת החג
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    886
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 885.9 קק״ל 3543.5 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 449.7 גרם
    שומן 32.8 גרם 131.2 גרם
    נתרן 186.3 מ״ג 745.0 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 157.1 מ״ג 628.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 433.4 מ״ג 1733.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    886
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 885.9 קק״ל 3543.5 קק״ל
    פחמימות 112.4 גרם 449.7 גרם
    שומן 32.8 גרם 131.2 גרם
    נתרן 186.3 מ״ג 745.0 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרם
    כולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 157.1 מ״ג 628.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 433.4 מ״ג 1733.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
מאיר אדוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קדאיף

קרם מלבי

תאנים צלויות

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים חמאה, פותחים את שערות הקדאיף על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
  3. מפזרים פרחי ורדים ואבקת סוכר ואופים בתנור עד השחמה כ-10-15 דקות. 
  4. מכינים קרם מלבי: מביאים לרתיחה שמנת צמחית, חלב שקדים, סוכר, ותמצית מי ורדים.
  5. בקערית בינונית מערבבים היטב קורנפלור וחצי כוס מים. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר וטוחנים היטב עם בלנדר מוט.
  6. מסירים מהלהבה ומקררים היטב את הקרם, כ-3 שעות.
  7. צולים את התאנים במחבת.
  8. מרכיבים: שמים בצלחת הגשה מהקרם מלבי, שברי שערות קדאיף ותאנים צלויות. מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות של מאיר אדוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות