מצה מתוקה: חטיף מצה עם קרמל ושוקולד שיעשה לכם את החג

חטיף מצה משגע עם קרמל ושוקולד שאפשר לשדרג עם כל תוספת שאוהבים. אפשר להכין מראש ולשמור בפריזר ולנשנש כשמתחשק משהו מתוק!
חטיף מצה משגע עם קרמל ושוקולד שאפשר לשדרג עם כל תוספת שאוהבים. אפשר להכין מראש ולשמור בפריזר ולנשנש כשמתחשק משהו מתוק!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    860
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 860.3 קק״ל 4301.7 קק״ל
    פחמימות 84.8 גרם 424.1 גרם
    שומן 50.8 גרם 253.8 גרם
    נתרן 168.3 מ״ג 841.3 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 20.9 גרם 104.7 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 297.4 מ״ג
    סידן 251.6 מ״ג 1257.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 416.4 מ״ג 2082.0 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 73.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    860
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 860.3 קק״ל 4301.7 קק״ל
    פחמימות 84.8 גרם 424.1 גרם
    שומן 50.8 גרם 253.8 גרם
    נתרן 168.3 מ״ג 841.3 מ״ג
    חלבון 10.5 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 20.9 גרם 104.7 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 297.4 מ״ג
    סידן 251.6 מ״ג 1257.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 37.9 מ״ג
    אשלגן 416.4 מ״ג 2082.0 מ״ג
    אבץ 14.6 מ״ג 73.2 מ״ג
    סגור

חטיף טעים ממצות, שיגרום לכם לשכוח בכלל שמדובר בחטיף לחג הפסח. מצה עטופה בקרמל ושוקולד, עליו ניתן להוסיף תוספות לבחירתכם ולפנק את כל הבית, האורחים וגם את השכנה שסתם קפצה לקפה. ניתן להקפיא וליהנות מהחטיף המתוק והטעים לאורך כל החג.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים לפסח
ניצן סוסיד
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרמל

מצות

ציפוי שוקולד


אופן הכנה

  1. במחבת עמוקה על כיריים מניחים את הסוכר ומכינים קרמל על אש גבוהה.
  2. מחממים 1/2 כוס שמנת לסף רתיחה וכשנוצר קרמל, מוסיפים את השמנת החמה למחבת ומערבבים היטב עד שנוצר רוטב אחיד.
  3. מכבים את האש ומוסיפים את החמאה והמלח ושוב, מערבבים היטב.
  4. יוצקים מיד על המצות ומקפיאים במשך 10 דקות.
  5. מכינים גנאש: מרתיחים את השמנת ומוזגים מעל השוקולד. מערבבים היטב.
  6. מוזגים את הגנאש מעל הקרמל שהתקרר ומפזרים על הגנאש את כל התוספות.
  7. מקפיאים שוב לשעה.
  8. פורסים עם סכין חלקה או שוברים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מצה מתוקה: חטיף מצה עם קרמל ושוקולד שיעשה לכם את החג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות