-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 560.2 קק״ל 2800.8 קק״לפחמימות 99.2 גרם 495.9 גרםשומן 11.3 גרם 56.7 גרםנתרן 841.3 מ״ג 4206.5 מ״גחלבון 12.8 גרם 64.0 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 67.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.4 מ״ג 337.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 333.2 מ״ג 1666.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות560
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 560.2 קק״ל 2800.8 קק״לפחמימות 99.2 גרם 495.9 גרםשומן 11.3 גרם 56.7 גרםנתרן 841.3 מ״ג 4206.5 מ״גחלבון 12.8 גרם 64.0 גרםסיבים תזונתיים 13.5 גרם 67.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.4 מ״ג 337.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 333.2 מ״ג 1666.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 560 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק גריסים
-
3 כפות שמן זית
-
1 בצל גדולחתוך לקוביות קטנות
-
3 גזרים בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
1/2 צרור סלריחתוך לקוביות קטנות
-
3 ליטר מים
-
1 צרור כוסברהקצוצה
-
4 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
1 1/2 כוסות גריסי פנינהשטופים היטב
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כף כורכום
-
1 כף פפריקה מתוקה
קרוטונים ביתיים
הגשה
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מטגנים בסיר גדול עם שמן את הבצל, הגזר והסלרי כ10 דקות.
- מוסיפים 3 ליטר מים ומרתיחים.
- מוסיפים את הכוסברה, תפוחי האדמה, הגריסים השטופים והתבלינים. מבשלים על אש בינונית במשך חצי שעה. מערבבים מדי פעם כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר. אם המרק סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
- מכינים את הקרוטונים: מערבבים את קוביות הלחם עם שמן הזית, שמים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
- מגישים את המרק עם הקרוטונים והכוסברה הקצוצה מעל.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: מטגנים בסיר גדול עם שמן את הבצל, הגזר והסלרי כ10 דקות.
- מוסיפים 3 ליטר מים ומרתיחים.
- מוסיפים את הכוסברה, תפוחי האדמה, הגריסים השטופים והתבלינים. מבשלים על אש בינונית במשך חצי שעה. מערבבים מדי פעם כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר. אם המרק סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
- מכינים את הקרוטונים: מערבבים את קוביות הלחם עם שמן הזית, שמים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
- מגישים את המרק עם הקרוטונים והכוסברה הקצוצה מעל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן