מרק ירקות שגם ילדים אוהבים
החורף הגיע ומתחשק לכם מרק מנחם ומזין? גלי ברמן חולקת את המתכון שלה לארוחה בריאה - מרק ירקות במרקם חלק וקטיפתי שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד
החורף הגיע ומתחשק לכם מרק מנחם ומזין? גלי ברמן חולקת את המתכון שלה לארוחה בריאה - מרק ירקות במרקם חלק וקטיפתי שילדים ומבוגרים אוהבים כאחד
- גלי ברמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.0 קק״ל 1808.0 קק״לפחמימות 27.6 גרם 220.7 גרםשומן 2.9 גרם 22.8 גרםנתרן 493.1 מ״ג 3944.9 מ״גחלבון 8.8 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 128.5 גרםשומן רווי 0.8 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 377.2 מ״ג 3017.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 29.3 מ״גאשלגן 2445.2 מ״ג 19561.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 226.0 קק״ל 1808.0 קק״לפחמימות 27.6 גרם 220.7 גרםשומן 2.9 גרם 22.8 גרםנתרן 493.1 מ״ג 3944.9 מ״גחלבון 8.8 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 16.1 גרם 128.5 גרםשומן רווי 0.8 גרם 6.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 377.2 מ״ג 3017.8 מ״גברזל 3.7 מ״ג 29.3 מ״גאשלגן 2445.2 מ״ג 19561.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 226 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הירקות לבישול: קולפים את שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות גדולות.
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
- קולפים את הדלעת והבטטה וחותכים לקוביות גדולות.
- חותכים את הקישוא והגזר לקוביות גדולות.
- שמים את כל המצרכים בסיר גדול ומעלים לרתיחה. מכפים את הקצף, מחלישים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.
- טוחנים את המרק למחית חלקה בעזרת בלנדר מוט. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד להגעה למרקם הרצוי. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מכינים את הירקות לבישול: קולפים את שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחותכים לקוביות גדולות.
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות.
- קולפים את הדלעת והבטטה וחותכים לקוביות גדולות.
- חותכים את הקישוא והגזר לקוביות גדולות.
- שמים את כל המצרכים בסיר גדול ומעלים לרתיחה. מכפים את הקצף, מחלישים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 40 דקות.
- טוחנים את המרק למחית חלקה בעזרת בלנדר מוט. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים עד להגעה למרקם הרצוי. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן