-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.2 קק״ל 816.1 קק״לפחמימות 21.3 גרם 106.4 גרםשומן 6.1 גרם 30.7 גרםנתרן 852.0 מ״ג 4260.2 מ״גחלבון 2.5 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 27.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 56.4 מ״ג 281.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 713.8 מ״ג 3569.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות163
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.2 קק״ל 816.1 קק״לפחמימות 21.3 גרם 106.4 גרםשומן 6.1 גרם 30.7 גרםנתרן 852.0 מ״ג 4260.2 מ״גחלבון 2.5 גרם 12.5 גרםסיבים תזונתיים 5.4 גרם 27.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 56.4 מ״ג 281.8 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 713.8 מ״ג 3569.1 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 163 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זיתאו שמן קנולה
-
2 בצלים בינונייםקצוצים
-
3 שיני שוםכתושות
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
500 גרם דלעתאו דלורית
-
2 גזרים בינוניים
-
1 תפוחי אדמה לאפייה ובישול גדול
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית שטוחה אבקת קארי
-
4 1/2 כוסות מים רותחיםאו ציר ירקות
-
3/4 כוס מיץ תפוזיםסחוט טרי
הגשה
-
חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר על כיריים ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 5-6 דקות להזהבה.
- מוסיפים את השום ואת הג’ינג’ר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
- קולפים את הדלעת, הגזר ותפוח האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
- מוסיפים לסיר את הדלעת, הגזר ואת תפוח האדמה, מתבלים לפי הטעם, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים לסיר את המים ואת מיץ התפוזים, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-25 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
- טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון למחית חלקה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים עלי כוסברה ומגישים עם לחם טוב.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר על כיריים ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 5-6 דקות להזהבה.
- מוסיפים את השום ואת הג’ינג’ר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
- קולפים את הדלעת, הגזר ותפוח האדמה וחותכים לקוביות בינוניות.
- מוסיפים לסיר את הדלעת, הגזר ואת תפוח האדמה, מתבלים לפי הטעם, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים לסיר את המים ואת מיץ התפוזים, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-25 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
- טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון למחית חלקה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים עלי כוסברה ומגישים עם לחם טוב.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
יצא כל כך טעים!!! הכנתי קרוטונים מחלת השבת פשוט ארוחת מלכים
תודה רבה! נשמע כמו ארוחת מלכים
נראה ממש טעים
תודה רבה גליה, נשמח אם תנסי ותספרי לנו איך יצא.