באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מרק תירס עם טאצ’ תאילנדי של רחלי קרוט

מרק תירס מככב במטבחי ארצנו כבר שנים רבות. פעם הוא זוהה בעיקר עם המטבח הסיני, אבל מאז עשה שינוי תדמית. רחלי קרוט מכינה מרק תירס עם טאץ' תאילנדי של חלב קוקוס, קארי מסמאן ואטריות שעועית
מרק תירס מככב במטבחי ארצנו כבר שנים רבות. פעם הוא זוהה בעיקר עם המטבח הסיני, אבל מאז עשה שינוי תדמית. רחלי קרוט מכינה מרק תירס עם טאץ' תאילנדי של חלב קוקוס, קארי מסמאן ואטריות שעועית
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    651
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.8 קק״ל 2603.3 קק״ל
    פחמימות 88.0 גרם 351.8 גרם
    שומן 84.5 גרם 338.0 גרם
    נתרן 605.5 מ״ג 2421.8 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 25.4 גרם 101.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 33.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 380.2 מ״ג 1520.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    651
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 650.8 קק״ל 2603.3 קק״ל
    פחמימות 88.0 גרם 351.8 גרם
    שומן 84.5 גרם 338.0 גרם
    נתרן 605.5 מ״ג 2421.8 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 22.2 גרם
    שומן רווי 25.4 גרם 101.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 33.2 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 380.2 מ״ג 1520.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
רחלי קרוט
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את אטריות השעועית: מניחים אותן במים חמים וסוגרים עם מכסה. ממתינים 10 דקות, מוודאים שהן רכות ומסננים. שומרים בצד. כמה אטריות שעועית? כמה שתרצו.
  2. מכניסים את הג’ינג’ר והשום למכשיר הנינג’ה חם-קר ולוחצים על תוכנית האידוי למשך 5 דקות. כן, מכניסים ככה בשלמותם. הנינג’ה כבר יקצוץ ויאדה אותם.
  3. פותחים את המכסה ומוסיפים: שמן שומשום, קארי, סויה, גרגירי תירס עם הנוזלים שלהם, קרם קוקוס ומים.
  4. סוגרים את המכסה ומפעילים על מצב “מרק גס” למשך 30 דקות.
  5. אם בסוף הבישול המרק לא מספיק סמיך, אפשר להפעיל את הבלנדר לכמה שניות של טחינה בפולסים, עד שהוא במרקם שאתם אוהבים.
  6. מגישים את המרק עם אטריות שעועית, טבעות בצל ירוק או כוסברה, והמון מצב רוח טוב..תוסיפו כמה אטריות שעועית שתרצו. צילום: הדר ברדהתוסיפו כמה אטריות שעועית שתרצו. צילום: הדר ברדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק תירס עם טאצ’ תאילנדי של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    חן

    היי, נראה נהדר. אפשר לשים קארי ירוק במקום המסמאן?

      Avatar
      מערכת Foody

      פחות מתאים במקרה הזה, אין לו תחליף

    Avatar
    Osnat Baum

    מה אפשר לשים במקום הממרח קארי מסמאן?

      Avatar
      מערכת Foody

      לצערנו אין תחליף ראוי לממרח קארי במתכון הזה.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה(: ספרי לנו איך יצא… שבת שלום!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות