הבית ריק והילדים הביאו חברים? נאצ’וס תוצרת בית עם סלסת עגבניות
שי-לי ליפא מכינה נאצ'וס תוצרת בית מטורטיות מוכנות - מנה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לאירוח מקסיקני. מגישים עם סלסת עגבניות ונהנים מנשנוש משגע
שי-לי ליפא מכינה נאצ'וס תוצרת בית מטורטיות מוכנות - מנה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לאירוח מקסיקני. מגישים עם סלסת עגבניות ונהנים מנשנוש משגע
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 909.3 קק״ל 5456.0 קק״לפחמימות 791.1 גרם 4746.6 גרםשומן 794.3 גרם 4766.1 גרםנתרן 1470.0 מ״ג 8820.2 מ״גחלבון 791.1 גרם 4746.8 גרםסיבים תזונתיים 787.0 גרם 4722.1 גרםשומן רווי 789.7 גרם 4738.4 גרםכולסטרול 798.7 מ״ג 4792.2 מ״גסידן 859.9 מ״ג 5159.7 מ״גברזל 786.2 מ״ג 4717.3 מ״גאשלגן 1053.8 מ״ג 6322.9 מ״גאבץ 785.7 מ״ג 4714.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות909
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 909.3 קק״ל 5456.0 קק״לפחמימות 791.1 גרם 4746.6 גרםשומן 794.3 גרם 4766.1 גרםנתרן 1470.0 מ״ג 8820.2 מ״גחלבון 791.1 גרם 4746.8 גרםסיבים תזונתיים 787.0 גרם 4722.1 גרםשומן רווי 789.7 גרם 4738.4 גרםכולסטרול 798.7 מ״ג 4792.2 מ״גסידן 859.9 מ״ג 5159.7 מ״גברזל 786.2 מ״ג 4717.3 מ״גאשלגן 1053.8 מ״ג 6322.9 מ״גאבץ 785.7 מ״ג 4714.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 909 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
נאצ'וס
-
100 גרם גבינת פקורינו
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- מגרדים דק את הגבינה. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל, הכוסברה והנענע.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מערבבים את הגבינה והפפריקות בקערה.
- משמנים כל טורטיה במעט תרסיס השמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
- חותכים כל טורטיה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטיה) ומניחים בתבניות.
- אופים 10-8 דקות, רק עד שהנאצ’וס זהובים. מצננים היטב. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.
- מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים לצד הנאצ’וס.
אופן הכנה
- מגרדים דק את הגבינה. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל, הכוסברה והנענע.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- מערבבים את הגבינה והפפריקות בקערה.
- משמנים כל טורטיה במעט תרסיס השמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
- חותכים כל טורטיה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטיה) ומניחים בתבניות.
- אופים 10-8 דקות, רק עד שהנאצ’וס זהובים. מצננים היטב. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.
- מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים לצד הנאצ’וס.
הערות
- אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם, מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות
הערות
- אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם, מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן