איך יודעים כמה מלח להוריד מהמנה כשמכניסים לתוכה את ההוי סטיר, הכולל מליחות משלו?
מוסיפים את הרטבים לפני המלח. הם מעניקים עושר, ארומה וטעם. טועמים, ורק לאחר מכן מוסיפים מלח בהדרגה עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.
אם אתם אוהבים אוכל תאילנדי, סביר להניח ששמעתם על ההוי סטיר: רוטב המופק מפטריות שיטאקי ובעל טעם עשיר. הרוטב הזה מאופיין בטעם אומאמי חזק שמגיע מפטריות השיטאקי, מה שהופך את הרוטב לפתרון מושלם להוספת טעם אומאמי לכל מנה על מנת להקפיץ את הטעמים. להוי סטיר יש גם מליחות משלו, ולכן כדאי להוסיף על כל כמות של סויה כמות זהה של רוטב הוי סטיר, ולהוריד מלח מהמנה. כך תכינו בקלות מוקפץ משגע עם חתיכות בקר דקיקות וירקות.
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1324 | כמות מנות 1 |
---|
מוסיפים את הרטבים לפני המלח. הם מעניקים עושר, ארומה וטעם. טועמים, ורק לאחר מכן מוסיפים מלח בהדרגה עד שמגיעים לתוצאה הרצויה.
יש חלופה לרוטב הוי סטיר? או שמא יש מתכון להכנת הרוטב?
אין ממש חלופה לרוטב הויסטיר, המלצה שלנו – לחכות קצת עם המתכון עד שיימצא הרוטב
ייתכן שיש מחסור בהויסטר? לא מצאתי בכל תל אביב, איפה לא הייתי ואיזו אבן לא הפכתי…
הכל אפשרי, אנחנו לא בקיאים בנושא 🙂 מאמינים שברשתות השיווק הנבחרות (הגדולות) כן יהיה אפשר למצוא