נקניק שוקולד וקוקוס טבעוני
- יהודית מורחיים
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.6 קק״ל 4809.3 קק״לפחמימות 27.0 גרם 405.5 גרםשומן 19.9 גרם 298.3 גרםנתרן 62.2 מ״ג 933.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.8 גרםשומן רווי 11.6 גרם 174.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסידן 14.5 מ״ג 217.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 20.2 מ״גאשלגן 127.3 מ״ג 1909.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות321
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.6 קק״ל 4809.3 קק״לפחמימות 27.0 גרם 405.5 גרםשומן 19.9 גרם 298.3 גרםנתרן 62.2 מ״ג 933.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.8 גרםשומן רווי 11.6 גרם 174.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.0 מ״גסידן 14.5 מ״ג 217.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 20.2 מ״גאשלגן 127.3 מ״ג 1909.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 8.4 מ״גסגור
הכי מזכיר את תקופת ילדותנו, בימי שישי בצהריים הייתי נכנסת למטבח ומכינה את נקניק השוקולד ומעבירה למקפיא.
הבית שלי פתוח, תמיד היו מגיעים אלינו אורחים. כמה דקות לפני שהיו מתייצבים הייתי מוציאה מהמקפיא ומניחה על קרש חיתוך, לאחר מכן חותכת לפרוסות יפות ומגישה. הכי כיף שיש עוגה מוכנה בשלוף בלי הרבה עבודה, מוציאים מהמקפיא וחותכים.
דודי תמיד מבקש שאכין לו את הנקניק כדי שייקח אליו הביתה.
המתכון הוא מבין הוותיקים במחברת ילדותי, במשפחה תמיד מבקשים לכל אירוע את הנקניק שוקולד, תבינו שאני מכינה אותו כבר בעיניים עצומות!
כדי לשתף אתכם החלטתי הפעם לצלם תמונות חדשות של התוצר, מקווה שתהנו, תכינו ותשתפו אותי בתמונות שלכם!
שנה טובה מתוקה וטעימה♥
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 321 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שוקולד
-
300 גרם פתי בר ונילמרוסקים
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1/2 כוס מים
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
50 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם בלובנד – ללא תוספת מלח
-
1 כפית תמצית רום
מלית קוקוס
-
120 גרם קוקוס טחון
-
100 גרם אבקת סוכר
-
100 גרם מרגרינה
-
20 גרם מרציפןלא חובה
אופן הכנה
- מסירים מהלהבה ומוסיפים מעט רום ומערבבים.
- שמים את הביסקוויטים המפוררים בקערה, יוצקים מעל את השוקולד המומס ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה
- משטחים את העיסה על נייר אפיה רטוב בידיים רטובות.
- מכינים מלית קוקוס: שמים בקערה חצי חבילת מרגרינה, 100 גרם קוקוס, 100 גרם אבקת סוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת בצקית ממנה יוצרים גליל מאורך. אם רוצים מוסיפים מרציפן.
- מניחים את גליל הקוקוס מעל השוקולד בקצה שכבת השוקולד ומגלגלים היטב לגליל מהודק.
- סוגרים את הקצוות.
- כאשר אנו מגלגלים עם הנייר לשים לב שהנייר לא מתגלגל עם העיסה אלה נשאר בחוץ.
- שומרים בקירור ופורסים לפניי ההגשה.
אופן הכנה
- מסירים מהלהבה ומוסיפים מעט רום ומערבבים.
- שמים את הביסקוויטים המפוררים בקערה, יוצקים מעל את השוקולד המומס ומערבבים היטב לקבלת עיסה אחידה
- משטחים את העיסה על נייר אפיה רטוב בידיים רטובות.
- מכינים מלית קוקוס: שמים בקערה חצי חבילת מרגרינה, 100 גרם קוקוס, 100 גרם אבקת סוכר. מערבבים עד לקבלת תערובת בצקית ממנה יוצרים גליל מאורך. אם רוצים מוסיפים מרציפן.
- מניחים את גליל הקוקוס מעל השוקולד בקצה שכבת השוקולד ומגלגלים היטב לגליל מהודק.
- סוגרים את הקצוות.
- כאשר אנו מגלגלים עם הנייר לשים לב שהנייר לא מתגלגל עם העיסה אלה נשאר בחוץ.
- שומרים בקירור ופורסים לפניי ההגשה.
הכנתם את המתכון?
תגובות (23)
מתכון טעים, אשמח לרעיונות להחלפת הקוקוס
היי, אפשר בלי קוקוס בכלל, אפשר אגוזים קצוצים, שקדים קצוצים, פייטה או קורנפלקס מפורר. בהצלחה!
עשיתי עם מרציפן יצא מושלם
נשמע מושלם! כל הכבוד!!!
אמאלה איזה מגרה.שילוב של שוקולד וקוקוס