סביצ׳ה סלמון עם קרם קשיו וג׳ינג׳ר
מחפשים מנת פתיחה חגיגית, מזינה וטעימה במיוחד? סביצ׳ה סלמון עם קרם קשיו וג׳ינג׳ר. מגישים בכוסות אישיות בשילוב של קינואה ונהנים ממנה בריאה
מחפשים מנת פתיחה חגיגית, מזינה וטעימה במיוחד? סביצ׳ה סלמון עם קרם קשיו וג׳ינג׳ר. מגישים בכוסות אישיות בשילוב של קינואה ונהנים ממנה בריאה
- מורן שטרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 572.6 קק״ל 2290.4 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.5 גרםשומן 32.9 גרם 131.7 גרםנתרן 225.3 מ״ג 901.1 מ״גחלבון 25.9 גרם 103.5 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.0 גרםשומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 214.6 מ״ג 858.6 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 1661.8 מ״ג 6647.1 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 16.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות573
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 572.6 קק״ל 2290.4 קק״לפחמימות 35.4 גרם 141.5 גרםשומן 32.9 גרם 131.7 גרםנתרן 225.3 מ״ג 901.1 מ״גחלבון 25.9 גרם 103.5 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.0 גרםשומן רווי 6.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 214.6 מ״ג 858.6 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 1661.8 מ״ג 6647.1 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 16.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 573 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב קשיו
-
200 גרם אגוזי קשיו טבעייםמושרים במים כשעתיים
-
1 1/2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
10 עלי נענעאו מליסה או מנטה
-
1 לימון קטןמפולט
-
1/4 כפית כורכום
-
1/4 כפית מלח דק
תערובת לסביצ׳ה
-
1 גבעול סלריקצוץ לטבעות
-
7 פיסטוקים טבעיים בינונייםקצוצים גס
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבשאו פלפל קאיין
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
2 כפות שמן זיתאו שמן פיסטוק
-
1/4 כפית מלח ים אטלנטיאו מלח הימלאיה ורוד
-
250 גרם סלמון טריחתוך לחתיכות קטנות
הגשה
-
1 כוס קינואהמבושלת
אופן הכנה
- מכינים רוטב קשיו: טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב.
- מכינים תערובת לסביצ׳ה: מערבבים יחד את כל חומרי התערובת, מוסיפים חצי מכמות רוטב הקשיו ומערבבים היטב.
- מרכיבים: שמים כפית מהרוטב בתחתית הכוס. אפשר להכין קינואה ניטרלית ועדינה בטעם וליצור שתי שכבות קינואה וביניהן שכבת סביצ׳ה.
- מגישים.
אופן הכנה
- מכינים רוטב קשיו: טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב.
- מכינים תערובת לסביצ׳ה: מערבבים יחד את כל חומרי התערובת, מוסיפים חצי מכמות רוטב הקשיו ומערבבים היטב.
- מרכיבים: שמים כפית מהרוטב בתחתית הכוס. אפשר להכין קינואה ניטרלית ועדינה בטעם וליצור שתי שכבות קינואה וביניהן שכבת סביצ׳ה.
- מגישים.
הערות
- את הקרם שנותר ניתן לשמור בצנצנת אטומה עד 5 ימים בקירור. ניתן להשתמש בו כממרח לכריכים
- ניתן להחליף את הקשיו ב-3 כפות מיונז איכותי
הערות
- את הקרם שנותר ניתן לשמור בצנצנת אטומה עד 5 ימים בקירור. ניתן להשתמש בו כממרח לכריכים
- ניתן להחליף את הקשיו ב-3 כפות מיונז איכותי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן